Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 11 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 11 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα  η Νέα Σελήνη, κι έτσι ανοίγει ένας μήνας με νέα ξεκινήματα και αποφάσεις. Ταυτόχρονα, διατρέχουν αρκετοί πλανήτες το ζώδιό σας και δημιουργούν κινητικότητα στη ζωή σας, ενώ ειδικά σήμερα είναι πιθανές συζητήσεις, γνωριμίες, νέες ιδέες, οι οποίες θα παίξουν ένα ρόλο στις επόμενες μέρες.

Υδροχόος

Στον Σεληνιακό μήνα που ανοίγει σήμερα η Νέα Σελήνη, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ζητήματα και να κλείσετε κύκλους που σας απασχολούσαν. Είναι μια πιο εσωστρεφής περίοδος (μέχρι τα γενέθλιά σας), ενώ κάνετε απολογισμούς και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, για ησυχία και για ενδοσκόπηση.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη, μαζί με μια συσσώρευση πλανητών στον Αιγόκερω, δίνει έμφαση στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι σήμερα αλλά και στον μήνα που ανοίγει τώρα, νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για δραστηριοποίηση σε ομάδες ή συλλόγους, αλλά και σε δικτύωση μέσα απ’ το ίντερνετ.

Κριός

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με επαγγελματικά ξεκινήματα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τον εαυτό σας και την κοινωνική σας εικόνα. Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή μέχρι το απόγευμα φέρνει επαγγελματικές επαφές, ιδέες, γνωριμίες, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα εξουσίας.

Ταύρος

Πολλοί πλανήτες δίνουν σήμερα έμφαση στον οίκο που σχετίζεται με τις σπουδές, με τη διδασκαλία, με τα ταξίδια, με νομικά θέματα και φιλοσοφία, ενώ και η Νέα Σελήνη εκεί, ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα. Ίσως κιόλας να σκέφτεστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με νέες σπουδές. Επαφές με δασκάλους και πνευματικούς.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η διέλευση πολλών πλανητών και της Νέας Σελήνης απ’ τον οίκο των οικονομικών σας, κι έτσι τονίζονται θέματα σχετικά με δάνεια, κληρονομικά, εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, τα οικονομικά του συντρόφου, κλπ, όπου μπορεί να γίνουν και ορισμένα νέα ξεκινήματα με το μήνα που ανοίγει τώρα.

Καρκίνος

Μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, με συναντήσεις, νέες γνωριμίες και έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη απ’ τον οίκο των σχέσεων, ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα, με νέους έρωτες αλλά και συνεργασίες. Ειδικά σήμερα, είναι πιθανά τηλέφωνα, μηνύματα και άλλες προσπάθειες προσέγγισης.

Λέων

Μια συσσώρευση πλανητών στον οίκο της εργασίας και της υγείας, δίνει έμφαση σε θέματα αυτά. Και με τη Νέα Σελήνη εκεί, ανοίγει ένας μήνας με επαγγελματικά ξεκινήματα ή με έναρξη νέας θεραπείας ή δίαιτας. Ειδικά σήμερα, μπορεί να γίνουν επαφές και συζητήσεις στα παραπάνω, ενώ και η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη.

Παρθένος

Μια δημιουργική αλλά και ερωτική εποχή για το ζώδιό σας, με πολλούς πλανήτες να ενεργοποιούν τον ανάλογο οίκο, ενώ και η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα με νέα δημιουργικά project και με ξεκινήματα ερωτικά. Ειδικά σήμερα, μπορεί να έχετε αρκετές και γόνιμες ιδέες, ενώ μπορεί να γίνουν γνωριμίες κι επαφές. Ευκαιρίες για διασκέδαση επίσης.

Ζυγός

Θέματα σπιτιού τονίζονται ιδιαίτερα από μια συσσώρευση πλανητών στον ανάλογο οίκο αυτή την εποχή, ενώ η Νέα Σελήνη σήμερα σάς βάζει σε έναν μήνα με πιθανές μετακομίσεις, αλλαγές στο σπίτι ή ενασχόληση με θέματα ακινήτων και με οικογενειακά. Ειδικά σήμερα, πιθανές ιδέες και συζητήσεις γύρω απ’ αυτά τα ζητήματα.

Σκορπιός

Μια επικοινωνιακή μέρα αλλά και ένας επικοινωνιακός Σεληνιακός μήνας ξεκινά σήμερα, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, επαφές, ιδέες, μαθήματα, σεμινάρια, συμφωνίες, όπως επίσης και βόλτες, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ειδικά σήμερα, η σύνοδος Σελήνης-Ερμή φέρνει κάποια νέα ή συναντήσεις, μηνύματα κλπ.

Τοξότης

Έντονη έμφαση στον οίκο των οικονομικών δίνεται αυτές τις μέρες, και ειδικά με τη Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει ένας μήνας στον οποίο θα ασχοληθείτε αρκετά με το πως να βγάλετε χρήματα, με οικονομικές συμφωνίες, με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές κλπ. Νέες δημιουργικές ιδέες για αύξηση των κερδών πιθανόν να σάς εμφανίζονται τώρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being