Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βροχές καταιγίδες και χιόνια στα Ηπειρωτικά

Βροχές καταιγίδες και χιόνια στα Ηπειρωτικά

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Την Πέμπτη νωρίς το πρωί και τη νύχτα θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά, όπου στα βόρεια κατά τόπους θα είναι ισχυρός. Στα δυτικά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές, καταιγίδες στα θαλάσσια-παράκτια τμήματα και χιόνια στα ορεινά, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και στα ανατολικά από το βράδυ τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το βράδυ κυρίως στα θαλάσσια-παράκτια τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι από το απόγευμα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5, οι οποίοι από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο αργά τη νύχτα. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις