Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Live συναυλία των Πατρινών Monostyle στο ροκ μπαρ Why Not στην οδό Καραισκάκη στην Πάτρα

Live συναυλία των Πατρινών Monostyle στο...

Θα δοθεί αυτή την Πέμπτη 10/1 στις 22.30

Μία νεανική μπάντα από την περιοχή της Πάτρας που δημιουργήθηκε το 2008, αναμένεται να κάνει μία live εμφάνιση στο ροκ μπαρ Why Not στην οδό Καραισκάκη αυτήν την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 στις 22.30.

Η μπάντα Μonostyle απαρτίζεται πλέον από τους Βασίλη Ράλλη-φωνή,ακουστική κιθάρα, Άγγελο Βγενόπουλο-ηλεκτρική κιθάρα,φωνητικά, Γιώργο Τασόπουλο-μπάσο,φωνητικά, Ιάσωνα Φύκουρα-πλήκτρα,φωνητικά και Γαβρίλη Μπιρλή-τύμπανα.

Ωστόσο όπως αναφέρει η μπάντα στην διεύθυνση της στο facebook, από το γκρουπ έχουν περάσει και άλλα παιδιά και « χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε. Με αγάπη λοιπόν ευχαριστούμε τους Άγγελο Αιβαλιώτη, Άρη Καμπανό, Τζίνο Σπηλιωτόπουλο, Δήμητρα Θεοφανίδη, Ηλία Μυλωνά, Γιώργο Πετρόπουλο και Χρήστο Μαλλιακό!». Το 2010 βγήκε το πρώτο τους cd, το οποίο ηχογραφήθηκε στο Noisebox Studio στην Πάτρα από το Σάκη Μπάστα.

Τα κομμάτια αυτά μπορεί να τα βρει και να τα ακούσει το κοινό, στο διαδίκτυο, στο youtube γράφοντας monostyle.

Σαν μπάντα έχουν κάνει πολλά live στην Πάτρα, στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις στην Ελλάδα. Έχουν παίξει παρέα με τον Δημήτρη Καρρά και τους Αντίπερα Όχθη, τον Σπύρο Γραμμένο, τους Μοοd of joy, τους what the funk και τον felipe τον beatboxer, τους Παρρησία και έχουν ανοίξει τη συναυλία της Mελίνας Κανά και της Λιζέτα Καλημέρη στην Πάτρα.

«Η μουσική μας», όπως λένε, «δεν χαρακτηρίζεται με κάποια ταμπέλα καθώς ο καθένας έχει διαφορετικές επιρροές. Σύντομα θα βγουν και τα καινούργια μας κομμάτια καθώς και το πρώτο μας βίντεο κλιπ».

Οι μουσικές τους επιρροές είναι από Rory Gallagher, the Doors, Louis Armstrong, Blues Brothers, Johny Cash, Jimi Hendrix, Deep Purple, Elvis Presley, Gary Moore, Pink Floyd, Nirvana, Bob Marley, Τζίμη Πανούση, Ξύλινα Σπαθιά, Τρύπες, Ρόδες, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αctive Μember, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture