Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Σάββατο ξεκινάει η 1η Έκθεση "Patras I.Q."

Πάτρα: Το Σάββατο ξεκινάει η 1η Έκθεση &...

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Γραφείο Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Πατρών συνδιοργανώνουν την 1η Έκθεση "Patras I.Q." (Patras Innovation Quest), που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Αγοράς Αργύρη στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή έκθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας πάνω από 100 ερευνητές και ερευνητικές ομάδες από τo Πανεπιστήμιό μας, θα παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο, στοχεύοντας στην συνεργασία με την επιχειρηματική κοινότητα, ανοίγοντας νέους δρόμους και δίνοντας νέες προοπτικές. Παράλληλα θα παρουσιασθούν 31 καινοτόμες ιδέες με στόχο την παραγωγική και επιχειρηματική αξιοποίηση.

Σε αυτούς του δύσκολους για όλους μας καιρούς, το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Πανεπιστήμιο Πατρών χτίζουν γέφυρες συνεργασίας με όσους μπορούν να συμβάλλουν στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη και προοπτική του τόπου μας. Πληροφορίες για της Θεματικές ενότητες και τους ερευνητές με της έρευνες που θα μας παρουσιάσουν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.patrasiq.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις