Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Ο Μανώλης Λιδάκης τραγουδά για το ΕΚΑΜΕ στον "Απόλλωνα"

Αίγιο: Ο Μανώλης Λιδάκης τραγουδά για το...

Σήμερα Δευτέρα

Δεκέμβριος για το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου σημαίνει πυρετώδεις εργασίες και μεγάλες εκδηλώσεις αναφοράς στην παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρίες, που τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου. Με το ίδιο σκεπτικό και με μεγαλύτερο πάθος και φέτος διοργανώνονται μια σειρά εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη απέναντι στους ανθρώπους με κάποια αναπηρία και να δράσει προς όφελος τους.

Αύριο Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες) στις 8.30 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο "Απόλλων" στο Αίγιο θα δοθεί μεγάλη συναυλία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη και αγαπητό από μικρούς και μεγάλους Μανώλη Λιδάκη. Το εισιτήριο θα τιμάται 10 ευρώ και τα έσοδα αυτής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Όπως τονίζει το ΕΚΑΜΕ: "Η οικονομική κρίση θέτει και το χώρο μας σε επικίνδυνο σημείο. Έχουμε περιορίσει όσο είναι δυνατό τα έξοδά μας παρόλα αυτά δεν συζητάμε  περικοπές στην κάλυψη των άμεσων αναγκών των παιδιών μας. Δεν μπορεί να περιοριστεί η ανάγκη τους για δημιουργία, η ανάγκη τους για εκπαίδευση στην ομιλία, η φυσικοθεραπεία τους, η ανάγκη της οικογένειας για ψυχολογική αλλά και πρακτική στήριξη, η ανάγκη τους για αποδοχή και αγάπη. Το ΔΣ. του Συλλόγου καλεί όλον τον κόσμο να σώσει για άλλη μια φορά το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Μαζί δημιουργήσαμε ένα στολίδι στην πόλη του Αιγίου, μαζί θα το διατηρήσουμε… Η ζωή μας…στα χέρια σας!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture