Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Έκλεβαν καταστήματα και άρπαζαν τσάντες

Αμαλιάδα: Έκλεβαν καταστήματα και άρπαζαν τσάντες

Πλούσιο παρελθόν είχαν οι συλληφθέντες

Είχαν  πλούσιο παρελθόν στις κλοπές  και μάλιστα ο ένας από αυτούς  είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς ορούς, αλλά δεν είχαν πρόθεση να αλλάξουν… τρόπο ζωής οι δυο Έλληνες κακοποιοί που διαπιστώθηκε ότι έκαναν διαρρήξεις, κλοπές και αρπαγές τσαντών στην Αμαλιάδα!

Από  την έρευνα που έκαναν οι  άνδρες της Ασφαλείας προέκυψε ότι ο 24χρονος πρόσφατα αποφυλακισμένος μαζί με τον 36χρονο συνεργό του είχαν αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα. Ήδη εξιχνιαστήκαν η κλοπή μιας τσάντας με 1.000 ευρώ, και προσωπικά έγγραφα από το κατάστημα μιας γυναίκας στη Γαστούνη, η διάρρηξη σε ένα κατάστημα στην Αμαλιάδα με λεία 400 ευρώ και η αρπαγή τσάντας με 90 ευρώ και δύο χρυσά δαχτυλίδια αξίας 400 ευρώ από μια 65χρονη στα Καβάσιλα.

Οι δράστες  δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης  του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.

Με  τις τσέπες γεμάτες είδη διατροφής  και διάφορα άλλα προϊόντα που δεν είχαν πληρώσει προσπάθησαν να βγουν από ένα σούπερ μάρκετ στην Κόρινθο δυο Έλληνες, ένας 49χρονος και μία 50χρονη. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις