Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μία μοναδική μουσική παράσταση πρόσφερε χθες ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Πάτρα στο νέο χώρο "Ο Μικρός Πρίγκηπας"-Δείτε φωτό

Μία μοναδική μουσική παράσταση πρόσφερε ...

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίστηκε μαζί με το γκρουπ "15-50"

Σε μια εξαιρετική βραδιά εξελίχθηκε η έναρξη του ατμοσφαιρικού πολυχώρου εκδηλώσεων «ο Μικρός Πρίγκηπας», στην οδό Ρήγα Φεραίου και Κανάρη στην Πάτρα με τον δημοφιλή ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Ζουγανέλη και τους εντυπωσιακούς «15-50», να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεπαίρνουν το κοινό χθες Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 το βράδυ.

Επρόκειτο για μια μοναδική μουσική παράσταση στην οποία έδωσαν το παρών γεμίζοντας το χώρο πολλοί Πατρινοί.

Η τεχνική βλάβη στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, διάρκειας περίπου μιας ώρας  πριν την είσοδο του θεατών, δεν πτόησε  τον κόσμο  ούτε τον αστείρευτο και χιουμορίστα καλλιτέχνη Γιάννη Ζουγανέλη και τη παρέα του, ο οποίος με το ταλέντο, την ευφρόσυνη διάθεση του και το χιούμορ του, ταξίδεψε και διασκέδασε το Πατρινόκοινό του…όπως μόνο αυτός ξέρει!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την χθεσινή εμφάνιση και συναυλία του στην Πάτρα (εκτός από τραγούδι και παρλάτες, έπαιξε και κιθάρα), συνεργάζεται το φετινό χειμώνα στην «Ακτή» της οδού Πειραιώς στην Αθήνα μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Σάκη Μπουλά.

Ο νέος πολυχώρος εκδηλώσεων «Μικρός Πρίγκηπας» υποδέχεται την επόμενη Πέμπτη 29/11/2012 και ώρα 21.00μ.μ, τον τραγουδιστή Γεράσιμο Ανδρεάτο σε μια βραδιά έντεχνου-λαϊκού τραγουδιού.

Παρόντες στη χθεσινή συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη ήταν και ο Νίκος Ρουμελιώτης με τη σύζυγο του Βασιλική Καραντάσιου που έχουν και την ευθύνη λειτουργίας του χώρου «Ο Μικρός Πρίγκηπας».

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View