Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Ημερίδα για την αντιμετώπιση των νεφρολογικών ασθενών

Πάτρα: Ημερίδα για την αντιμετώπιση των ...

Στο "Ολύμπιον"

Ημερίδα με θέμα: “Σύγχρονες απόψεις στην αντιμετώπιση των νεφρολογικών ασθενών”, διοργανώνει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Θεραπευτηρίου “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, στις 9.30 το πρωί.

Στην διάρκεια της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Θεραπευτηρίου, θα αναλυθούν οι μηχανισμοί εξέλιξης και πρόληψης της νεφρικής βλάβης, οι τεχνικές - μέθοδοι αιμοκάθαρσης, η οξεία νεφρική ανεπάρκεια και η αντιμετώπισή της, το θέμα της αγγειακής προσπέλασης και οι τρόποι αντιμετώπισης των επιπλοκών που παρουσιάζονται σε αυτή καθώς και ο ρόλος του αγγειοχειρουργού και του επεμβατικού ακτινολόγου για την δημιουργία αγγειακής προσπέλασης και εκτίμηση της λειτουργίας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία του Δ/ντη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Θεραπευτηρίου “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” για την πραγματοποίηση αυτής της ημερίδας, κ. Αγησίλαου Φελέσκουρα και των γιατρών της Μονάδας, αγκάλιασαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθηγητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δ/ντες κλινικών καθώς και διακεκριμένοι γιατροί από τα δύο δημόσια νοσοκομεία της περιοχής μας, οι οποίοι θα συμμετέχουν ως ομιλητές στην σημαντική αυτή ημερίδα για τους νεφρολογικούς ασθενείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being