Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πωλήθηκαν δύο Aston Martin Cygnet στην Ελλάδα

Πωλήθηκαν δύο Aston Martin Cygnet στην Ελλάδα

Το κόστος του στην Ελλάδα αγγίζει τα 60.000 ευρώ, λόγω του φόρου πολυτελείας

Το Cygnet είναι το μικρότερο και το πιο... φθηνό αυτοκίνητο της Aston Martin, αλλά συνάμα το ακριβότερο μίνι μοντέλο που έχει παραχθεί ποτέ σε μαζική παραγωγή. Το κόστος του στην Ελλάδα αγγίζει τα 60.000 ευρώ, λόγω του φόρου πολυτελείας, ωστόσο έχουν πωληθεί δύο μονάδες.

To βρετανικό μοντέλο αποτελεί την πιο πολυτελή πρόταση στα μικρά αυτοκίνητα και βασίζεται σχεδιαστικά στο Toyota IQ, φέροντας τον ίδιο κινητήρα 1.33 Dual VVT-i των 98 ίππων της ιαπωνικής φίρμας. Η εμφάνισή του είναι, όμως, εντελώς διαφορετική χάρη στις τροποποιήσεις που έχουν γίνει από την Aston Martin, με τις εισαγωγές αέρα στο καπό, τις ζάντες, το τιμόνι, τα καθίσματα, ακόμα και τις λαβές των θυρών να θυμίζουν αυτά των κορυφαίων μοντέλων V8 Vantage, DB9, DBS και των υπολοίπων.

Ο εξοπλισμός του δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας, περιλαμβάνοντας θερμαινόμενα καθίσματα και κορυφαία τεχνολογικά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, έως βαλίτσες Bill Amberg, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν με το πορτ-μπαγκάζ!

Η τιμή του όμως είναι εξωπραγματική για τα δεδομένα των μίνι αυτοκινήτων, φθάνοντας τα 60.000 ευρώ. Κι όμως, δύο μονάδες κυκλοφορούν ήδη στους ελληνικούς δρόμους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά