Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νικολόπουλος – Καμμένος: Μετά το «φλέρτ» κάνουν σήμερα και ...«ιδώματα»

Νικολόπουλος – Καμμένος: Μετά το «φλέρτ»...

Οι δυο πολιτικοί θα συναντηθούν αύριο το μεσημέρι στη Βουλή

Συναντώνται σήμερα το μεσημέρι στις 13.00 ο Πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» (ΑΝ.ΕΛ.) κ. Π. Καμμένος και ο συντονιστής του «Κινήματος Αναγέννηση» (ΚΙΝ.Α) κ. Ν. Νικολόπουλος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την πρόταση του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Νικολόπουλου:

«Ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, μετά και την χτεσινή επιστολή του προς τον Πάνο Καμμένο είχε τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία οι δύο πολιτικοί άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν αύριο (σ.σ. σήμερα) στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. - στο Μέγαρο της Βουλής- προκειμένου ο Αχαιός Βουλευτής, ως εκπρόσωπος του «Κινήματος Αναγέννηση» (ΚΙΝ.Α.) να υπογράψει την πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Νικολόπουλος από την 09/08/12 έχει καταθέσει σχετική ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, αλλά έως τα σήμερα δεν εδόθη απάντηση στην Εθνική Αντιπροσωπεία παρά την ρητή πρόβλεψη του Κανονισμού Λειτουργίας της Βουλής των Ελλήνων.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Νίκος Νικολόπουλος στην συνέχεια παρέδωσε νεότερη επιστολή στον κ. Α. Σαμαρά καθώς επίσης και απέστειλε επιστολές προς τους Προέδρους κ.κ. Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένο, οι οποίοι και έχουν αναλάβει την σχετική πρωτοβουλία.

«Μετά από όλη αυτή την ξεκάθαρη και δημόσια συζήτηση και τηρώντας την προεκλογική δέσμευση που ανέλαβε απέναντι στους πολίτες, ως νεοδημοκράτης Βουλευτής, κάνω το αυτονόητο», τονίζει σε γραπτή δήλωση που τους διένειμε το «Κίνημα Αναγέννησης» (ΚΙΝ.Α).

Εξάλλου ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σήμερα προς τα ΜΜΕ, για το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Α. Σαμαράς για άλλη μια φορά δεν θα τηρήσει την υπόσχεση - δέσμευση του προς τον Ελληνικό λαό. Αρνούμαι ακόμη και σήμερα να αποδεχτώ την άποψη εκείνων που καταγγέλλουν πως ο Πρωθυπουργός «ξέχασε» αυτές γιατί ανέλαβε προφανώς απέναντι σε άλλους, άλλες νεότερες, διαφορετικές για τις οποίες προσέφερε και τις ανάλογες εξασφαλίσεις και «εγγυήσεις».

«Εγγυήσεις» για το ακαταδίωκτο τόσο του προηγούμενου Πρωθυπουργού όσο και των «συντρόφων» του.

Δεν μπορώ ούτε καν να το διανοηθώ γιατί ακόμη στα αυτιά μου ακούγεται η φωνή του που  έλεγε ότι αυτός «δεν θα γίνει "συνένοχος" με το ΠΑΣΟΚ» και όμως έγινε ήδη τέτοιος. Αυτός, ο οποίος έλεγε ότι «δεν θα έσωζε το ΠΑΣΟΚ», είναι ήδη ο «σωτήρας» του.

Η υποβόσκουσα αναξιοπιστία του σημερινού Πρωθυπουργού μας οδήγησε, στο 18,81%, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των στελεχών και την κατάθεση της δικής τους προσωπικής αξιοπιστίας.

Η «πανηγυρική» αποκάλυψη του ψεύδους σήμερα που άραγε οδηγεί την ιστορική μας παράταξη»;

Ο τ. Υφυπουργός είπε ότι δεν νιώθει πως κάνει ανταρσία ούτε λιποτακτεί και εμφαντικά τόνισε: «Ε, λοιπόν το να κάνει πίσω ο Σαμαράς στο θέμα των ευθυνών του Παπανδρέου,  είναι το ίδιο βαρύ για την συνείδηση μου, με εκείνο το διαβόητο «νέο δόγμα της ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ», «καθίστε στα τέσσερα». Στο άκουσμα του οποίου, έσπευσα να «γυρίσω την πλάτη» τότε και σήμερα σε αυτόν, ο οποίος ενάντια στην θέληση των οπαδών του κόμματος του αλλά και της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού "ακυρώνει" από μόνος του τη βασική υπόσχεση, την οποία είχε δώσει,  σε έναν "πληγωμένο" λαό, ο οποίος απλά ήθελε να τιμωρηθούν οι εγκληματίες και γνωρίζοντας την επιθυμία του σπεκουλάριζε λέγοντας πως:

«Ως Πρωθυπουργός ...θα έκανε εξεταστική επιτροπή, για να εξευρεθούν τα αίτια, που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και βεβαίως θα έκανε τα πάντα για να αποδοθούν εκεί που πρέπει οι όποιες ευθύνες υπάρχουν ...Θα συγκροτούσε αμέσως εξεταστική για το "παιχνίδι" με τα ομόλογα, τις μυστικές συνεννοήσεις με τον Στρος Καν, τα CDS της "αγίας" οικογένειας ή τα "φουσκώματα" της ΕΛΣΤΑΤ.

Φοβάμαι πως τελικά κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν τη θέλησή του να γίνει Πρωθυπουργός, ώστε να έχουν οι ίδιοι μια δεύτερη ευκαιρία, πράγμα που κατάφεραν….».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις