Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις απόψε στον πεζόδρομο της Ακράτας και στην παραλία Αλυκής Αιγίου

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις απόψε στον πεζό...

Στην Ακράτα θα στηθεί παιχνιδούπολη και στο Αίγιο παιδικά δρώμενα αλλά και «Μουσικό Σουλάτσο»

Μία «Παιχνιδούπολη» θα έρθει σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου στις 9μ.μ. στον πεζόδρομο Ακράτας. Ψυχαγωγοί, ξυλοπόδαροι, ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια, μουσική και χορός, «περιμένουν» τους μικρούς φίλους της περιοχής μαζί με τους γονείς τους. Τη διοργάνωση της όλης εκδήλωσης-χάπενινγκ έχει αναλάβει η τοπική Κοινότητα της Ακράτας.

Στο μεταξύ το Δ.Σ. του συλλόγου «Άγιος Νικόλαος» Αλυκής Αιγίου, διοργανώνει στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012, την εκδήλωση Παιδικά Δρώμενα και Μουσικό Σουλάτσο, στην παραλία Αλυκής, την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2012. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α..

Το πρώτο μέρος που ξεκινά στις 6.30 το απόγευμα αφορά τους μικρούς μας φίλους που θα διασκεδάσουν για ένα τρίωρο, με τη συνοδεία και την εποπτεία παιδαγωγών με Παιδικά δρώμενα για τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το δεύτερο μέρος ξεκινά μετά τις 9.30 το βράδυ, με το διακριτικό τίτλο «Μουσικό Σουλάτσο» και αφορά ποικίλο «δροσερό» μουσικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα δίπλα στη θάλασσα και υπό την σκέπη της αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture