Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Σύλλογος Εστίασης καλεί τη Διεύθυνση Υγείας για τα έργα της Ηρώων Πολυτεχνείου

Πάτρα: Ο Σύλλογος Εστίασης καλεί τη Διεύ...

Ζητά να εξακριβωθεί εάν τίθεται ζήτημα για τη Δημόσια Υγεία

Την παρέμβαση της Διεύθυνσης Υγείας ζητά ο Σύλλογος Εστίασης για τα έργα της ΔΕΥΑΠ στην Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας. Όπως έγγραφε χθες το thebest.gr, στην περιοχή υπάρχει έντονη δυσοσμία, λόγω των εργασιών σύνδεσης του δικτύου λυμάτων με το αντλιοστάσιο.

Ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής με έγγραφό του προς τη Διεύθυνση Υγείας, ζητά την παρέμβαση της Υπηρεσίας ώστε να διαπιστωθεί εάν τίθεται ζήτημα απειλής της Δημόσιας Υγείας.

Η επιστολή του Συλλόγου έχει ως εξής:

«Δυστυχώς τα έργα που εκτελούνται στην Ηρώων Πολυτεχνείου για μια ακόμα φορά δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην περιοχή και ιδιαίτερα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από την δυσοσμία που επικρατεί. Θεωρούμε ότι αυτήν την δεδομένη στιγμή εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και την περίοδο του καλοκαιριού που τα καταστήματα του κλάδου μας έχουν την περισσότερη προσέλευση, προκαλείται ζημιά αλλά και ταυτόχρονα ίσως απειλείται η δημόσια υγεία από τους ρύπους των έργων.

Παρακαλούμε την υγειονομική υπηρεσία να προχωρήσει σε ελέγχους που αφορούν την δημόσια υγεία καθώς και την υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ να φροντίσει στην καλύτερη πιθανόν λύση (αντλώντας με ιδία μέσα) τα λύματα που εκρέουν από τις εργασίες.

Η δημοτική αρχή οφείλει εκτός των απαραίτητων έργων που αναλαμβάνει, να μην δημιουργεί προβλήματα στις επιχειρήσεις, να μην υποβαθμίζει την περιοχή και τα καταστήματα, να συνεργάζεται με όλους όσους εμπλέκονται σε οποιοδήποτε έργο, να τηρεί όλους τους όρους και τις συνθήκες έτσι ώστε να μην προκαλεί ζημία στις επιχειρήσεις και να μην απειλεί την δημόσια υγεία»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις