Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: “Ευχαριστούμε, σας είμαστε ευγνώμονες”

Θανάσης Νταβλούρος: “Ευχαριστούμε, σας ε...

Ευχαριστήρια δήλωση του βουλευτή Αχαϊας για τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης

Το παρών στις πυρόπληκτες περιοχές της Αχαΐας έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή μας, ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, είχε συνεχείς επικοινωνίες με το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Σώματος, στο Χαλάνδρι, με σκοπό την ενίσχυση των εναέριων και των επίγειων μέσων πυρόσβεσης που ρίχτηκαν στη μάχη.

Παράλληλα, ο κ. Νταβλούρος ήταν σε συνεχή επαφή με τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κώστα Δεσυνιώτη,ο οποίος τον ενημέρωνε για τις εξελίξεις.

Σε σχετική δήλωση του ο κ. Νταβλούρος τόνισε: “Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω δημοσίως εκ μέρους όλων των Αχαιών τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στους άνδρες των επίγειων και εναέριων μέσων πυρόσβεσης που με αυταπάρνηση και ηρωισμό αντιμετώπισαν κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες την πύρινη λαίλαπα. Η μεγάλη ευγνωμοσύνη μας και η συμπαράσταση μας στο πολύ δύσκολο έργο τους θα τους συντροφεύει και στις μελλοντικές μάχες που θα δώσουν κατά των πύρινων μετώπων ανά την Ελλάδα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις