Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βενιζέλος: Η εκδίκηση της Δυτικής Ελλάδας...

Βενιζέλος: Η εκδίκηση της Δυτικής Ελλάδας...

Κανένα στέλεχος απ' την Περιφέρεια στην Πολιτική Γραμματεία

Οι συνθέσεις της Πολιτικής και Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκαν από την Ιπποκράτους και σχετικά με το θέμα αυτό ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, με αποφάσεις του οποίου συγκροτήθηκαν τα δύο όργανα, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «όλα τα στελέχη στρατεύονται εξίσου στην προσπάθειά μας. Για όλα υπάρχουν σημαντικά πολιτικά και οργανωτικά αντικείμενα. Όλοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι. Τους θέλω ενεργούς δίπλα μου στον αγώνα που δίνουμε για την πατρίδα και την παράταξη».

Ειδικότερα, στην Πολιτική Γραμματεία μετέχουν (αλφαβητικά) οι: Νάσος Αλευράς, Νίκος Ανδρουλάκης, Βαγγέλης Αργύρης, Φώφη Γεννηματά, Νάντια Γιαννακοπούλου, Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννης Κουράκης, Πάνος Μπεγλίτης, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Κώστας Πανταζής, Συλβάνα Ράπτη, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μετέχουν, επίσης, ο Συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας, Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μανιάτης.

Τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε, θα οριστούν οι υπεύθυνοι της προσπάθειας ανασύστασης στις 13 Περιφέρειες της χώρας και θα συγκροτηθούν η Γραμματεία Επικοινωνίας, η Γραμματεία Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου, οι Τομείς του Κινήματος και οι Ομάδες Πολιτικού Συντονισμού ανά υπουργείο, που θα συνεργάζονται με τους αρμόδιους εισηγητές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις