Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Euro 2012: Νίκη και έφυγε για τους "8"! Ελλάδα-Ρωσία (21.45)

Euro 2012: Νίκη και έφυγε για τους "...

Μόνο τρίποντο βλέπει η Εθνική μας, ανεξάρτητα του αποτελέσματος Πολωνία-Τσεχία

Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στην προημιτελική φάση του Euro 2012 θα κυνηγήσει η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την Ρωσία στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας (21:45, ET-1). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίνεται στους «8» της διοργάνωσης μόνο αν πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Ντικ Άντβοκατ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Πολωνία-Τσεχία.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η «γαλανόλευκη» να περάσει ως πρώτη στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν ως «τελικό» την αποψινή αναμέτρηση και θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων δύο αγώνων.

Όσον αφορά τις σκέψεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για το αρχικό σχήμα, τη «γαλανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σηφάκης και μπροστά του θα βρίσκονται – από δεξιά προς αριστερά – οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Καραγκούνης (σήμερα συμπληρώνει τις 120 συμμετοχές στην Εθνική και ισοφαρίζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη) με τον Μανιάτη. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Χολέμπας, Φωτάκης, Φορτούνης, Τζόρβας, Μαλεζάς, Μάκος, Νίνης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters