Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ «Η Τέχνη στο δημοτικό σχολείο»

 Πάτρα: 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ «Η Τέχνη στ...

Στο αίθριο παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πατρών (αίθριο) από τις 18:30 έως τις 21:30 έγινε με επιτυχία το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ «Η Τέχνη στο Δημοτικό Σχολείο». Μια εκδήλωση με εργαστήρια για παιδιά και παρουσιάσεις θεατρικών δρώμενων από δημοτικά σχολεία της Αχαΐας, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος «Υποστήριξη εκπαιδευτικών για τη λειτουργία της Τέχνης και την παραγωγή καλλιτεχνικών δράσεων στο Δημοτικό Σχολείο».

Οργανωτές του προγράμματος καi της εκδήλωσης ήταν το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας το Εκπαίδευσης. 
Τις παρουσιάσεις άνοιξε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών - Ανώτερη βαθμίδα με το θέμα «Όλοι μαζί κολλημένοι» που θα μπορούσε να αποτελεί και τον τίτλο του Φεστιβάλ. 
Η κρίση φαίνεται να απασχολεί μικρούς και μεγάλους καθώς σε πολλά από τα δρώμενα έγινε αναφορά σε αυτήν. Η Τέχνη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υπεύθυνη του προγράμματος χορογράφος – πανεπιστημιακός Μάρω Γαλάνη στο άνοιγμα της εκδήλωσης είναι νησίδα προσοχής και συγκέντρωσης, τόπος παρηγορίας, αλληλεγγύης και συνάντησης των ανθρώπων.

(Φωτογραφίες Παναγιώτης Μουλίνος)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View