Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αίσχος και ντροπή!

Αίσχος και ντροπή!

Της Γεωργίας Ι. Παπαντωνοπούλου - Υποψήφια βουλευτής Αχαϊας ΠΑΣΟΚ

Λυπάμαι και ντρέπομαι αφάνταστα σαν Ελληνίδα, σαν απόγονος αυτών που όρισαν και θεμελίωσαν τη δημοκρατία, να υπάρχουν σήμερα εκπρόσωποι Ελλήνων πολιτών, στο ανώτατο όργανο της χώρας μας, νοσταλγοί της βίας και της σβάστιγας, που βεβηλώνουν με κάθε τρόπο τις αξίες μας και τους δημοκρατικούς  μας θεσμούς. Ντροπή όχι μόνο στον εκπρόσωπο της χρυσής αυγής, που ούτως ή άλλως δεν έκανε τίποτα άλλο, από το να συμπεριφερθεί με το συγκεκριμένο τρόπο που πρεσβεύει, το ήθος , οι αξίες και  η παιδεία αυτού και των ομογάλακτων αδελφών του

Μα… Ντροπή περισσότερο στο ποσοστό του ελληνικού έθνους που θέλησε να εκπροσωπηθεί και δώσει δύναμη και φαινομενική ισχύ σε φασιστικά και ναζιστικά υπολείμματα, θέτοντάς τα αντιπροσώπους του.

Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στις κυρίες,  Κανέλη και Δούρου και εύχομαι να είναι το τελευταίο  ακραίο περιστατικό βιαιότητας και τραμπουκισμού, τουλάχιστο από εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού.

Καλώ επίσης κάθε  Ελληνίδα και Ελληνα, να σκεφτεί  με σοβαρότητα και εθνική ευθύνη που θα εναποθέσει το μέλλον του, αλλά και  το μέλλον  των επόμενων γενεών στις 17 Ιουνίου, διότι είναι πασιφανές πως  η ψήφος «οργής και αγανάκτησης», μόνο σε παθογένεια  και αυτοκαταστροφή μπορεί να οδηγήσει.

Ας συστρατευθούμε όλοι μαζί στοχεύοντας ψηλά…, αφήνοντας  πίσω ότι μας πλήγωσε και στέλνοντας μήνυμα εθνικής ενότητας με επίκεντρο την Ευρωπαϊκή μας προοπτική και την εσωτερική μας ανάπτυξη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις