Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πλακώθηκε" με συγκρατούμενές της η Βίκυ Σταμάτη

"Πλακώθηκε" με συγκρατούμενές ...

Με έντονα χρώματα και trendy ρούχα συνάντησε τον Τζοχατζόπουλο η Σταμάτη

Εντελώς διαφορετική ήταν η εμφάνιση της Βίκυς Σταμάτη κατά την συνάντησή της με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Η κυρία Σταμάτη που όντας εκτός φυλακών φορούσε μαύρα στις εμφανίσεις της στα Δικαστήρια Ευελπίδων, σήμερα επέλεξε χρώμα…

Τι κι αν λένε πως τα χρώματα που επιλέγουμε να φορέσουμε αντικατοπτρίζουν την ψυχική μας διάθεση; Εκείνη εμφανίστηκε με φόρμα πολύ γνωστής εταιρείας σε έντονο κίτρινο, η τιμή της οποίας είναι 120 ευρώ, πόλο πράσινο μπλουζάκι, της ίδιας εταιρείας των 100 ευρώ και αθλητικά παπούτσια, ειδικά για τζόκιγνκ, σε φούξια χρώμα, το οποίο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, η τιμή των οποίων είναι 110 ευρώ. Το πρόσωπο της κάλυπταν τα μεγάλα μαύρα γυαλιά, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ και κοστίζουν 250 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε κάνει στον σύζυγο της στην φυλακή, στις 20 Απριλίου, είχε φορέσει τζιν παντελόνι, τζιν τζάκετ, γκρι t-shirt και τσαντάκι μέσης πασίγνωστης εταιρείας.

Τέλος, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άμυνας φέρεται να είπε «Κράτα με δεν έχω δυνάμεις» όταν ανέβαινε τα σκαλιά των φυλακών καθώς κάνει απεργία πείνας.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της real news  το κλίμα της φυλακής φαίνεται ότι δεν …σηκώνει την Βίκυ Σταμάτη, αφού ακόμα δεν μπήκε και  «πλακώθηκε» με τις συγκρατούμενες της.

Την αφορμή έδωσε η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι».  Η εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη ως δεσμοφύλακα  στο κελί του Άκη προκάλεσε γέλιο στις φυλακισμένες. Σε όλες πλην της Βίκυς, που ήθελε να αλλάξουν κανάλι. Αφού πλακώθηκε με δύο έγκυες συγκρατούμενες της έβαλε το σήριαλ που ήθελε. Όμως τα γέλια και οι ατάκες από τα διπλανά κελιά δεν την άφησαν να ηρεμήσει.

Αρνητική και καθόλου συνεργάσιμη η κ. Σταμάτη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου  από την πρώτη στιγμή της προφυλάκισης της είναι απόλυτα αρνητική και καθόλου συνεργάσιμη. Δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει προνομιακή μεταχείριση, ενώ είχε κάνει αίτηση να έχει το δικό της κελί. Ελεύθερος χώρος δεν υπήρχε και αναγκάστηκε να μείνει με άλλες κρατούμενες.

Δεν τρώει το φαγητό των φυλακών

Η κ. Σταμάτη λόγω… μικροβιοφοβίας δεν τρώει το φαγητό των φυλακών και παραγγέλνει με το ειδικό μπλοκάκι που «πιστώνουν» οι κρατούμενες με δικά τους χρήματα γιαούρτια με 2% λιπαρά, ζελέ, φρούτα και κράκερ. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα, ο αδελφός της, της μετέφερε και σπιτικό φαγητό, ψητό κρέας με πατάτες, ενώ πιθανότατα ο σωματοφύλακας της οικογένειας ντυμένος με πολιτικά ήταν ο άντρας που έφτασε στο επισκεπτήριο, για να… παραλάβει τα άπλυτα της!!!

Την ίδια ώρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος το έχει ρίξει στο διάβασμα της δικογραφίας ψάχνοντας τρόπους να αθωωθεί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις