Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντώνης Λιάρος: Μ' έχει συγκλονίσει ο θυμός του κόσμου

Αντώνης Λιάρος: Μ' έχει συγκλονίσει ο θυ...

Τι δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος σήμερα στον Σκάϊ

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Λιάρος, της ΝΔ Παύλος Σιούφας και της ΔΗΣΥ Νίκος Ταχιάος μίλησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. «Με έχει συγκλονίσει ο θυμός του κόσμου, είναι δύσκολη περίοδος» δήλωσε ο Αντώνης Λιάρος, ενώ τάχθηκε κατά της περικοπής μισθών. Διευκρίνισε ότι αν κάποιος βουλευτής διαφωνεί με το κόμμα του, φεύγει και δεν ανεξαρτοποιείται.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος της ΝΔ κ. Σιούφας εκτίμησε ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο τη Δευτέρα των εκλογών να μην υπάρχει αυτοδυναμία. Τόνισε ότι δεν είναι αποδεκτό να μην είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς με τη ΝΔ πρώτο κόμμα. «Διαφωνούμε με τον τρόπο όχι με τους στόχους του μνημονίου» διευκρίνισε. Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν προχώρησε στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές. Ο κ. Σιούφας δήλωσε δε ότι θα αποχωρήσει από τη ΝΔ αν τεθεί εκ νέου προς ψήφιση θέμα περικοπής μισθών.

Ο υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Νικος Ταχιάος χαρακτήρισε εθνικιστικό ακροδεξιό μόρφωμα τη ΝΔ, προσθέτοντας που δεν έχει σχέση με τα ιδεώδη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δήλωσε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει τη δυνατότητα να σταθεί ισότιμα στους εταίρους της ΕΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις