Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο, κι έτσι είναι λογικό να βιώνετε έναν περιορισμό και να σάς έχουν πέσει παραπάνω ευθύνες στους ώμους. Προσέξτε τις κριτικές στις σχέσεις σας – μην είστε σκληροί. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία δεν είναι και στα καλύτερά της τώρα.

Ταύρος

Η διέλευση της Σελήνης απ’ τον τελευταίο σας οίκο προκαλεί αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην καταφέρετε να χαλαρώσετε, καθώς η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο φέρνει αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία και τη καθημερινότητα γενικά. Προσέξτε τη διατροφή σας, αποτοξινωθείτε.

Δίδυμοι

Λίγο δύσκολο να επικοινωνήσετε με ευκολία με τους φίλους και τους γνωστούς σήμερα, καθώς μπορεί να τους βρίσκετε απόμακρους ή κυκλοθυμικούς. Είναι μια μέρα με περιορισμούς και καθυστερήσεις σε σχέδια, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Κρόνου, που προκαλεί επίσης και σκληρές συμπεριφορές σε ερωτικά και φιλίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ λόγω της δύσκολης γωνίας που σχηματίζει με τον Κρόνο, είναι πιθανό κάποια άτομα εξουσίας, προϊστάμενοι κλπ, να ζητούν πολλά από εσάς. Συναισθηματικά επίσης μπορεί να νιώθετε μια στέρηση – στηρίξτε τον εαυτό σας, μην περιμένετε από άλλους.

Λέων

Μια επιβράδυνση στις καθημερινές συναλλαγές και εξελίξεις προκαλεί σήμερα η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου. Πιθανά εμπόδια και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία, σε ταξίδια, σε νομικά θέματα και σπουδές. Επίσης προσέξτε τα σκληρά λόγια και την κριτική, κυρίως με τους συγγενείς και συναδέλφους.

Παρθένος

Σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, κυρίως σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφή συζύγου κλπ, όπου είναι πιθανές ταλαιπωρίες σε συναλλαγές ή μια έξτρα πίεση. Μην λειτουργείτε φοβικά με τα οικονομικά σας – ο Κρόνος (που επηρεάζει το τομέα αυτό) ζητά σύνεση και σκληρή δουλειά.

Ζυγός

Μια κοινωνική μέρα, με επαφές και συναντήσεις, ωστόσο τα συναισθήματα δεν είναι και τα πιο ευχάριστα. Η δύσκολη αντίθεση Σελήνης-Κρόνου φέρνει την ανάγκη για όρια, τα οποία είτε θα βάλετε εσείς, ή θα σας περιορίσουν και θα σας διορθώσουν οι άλλοι. Γι’ αυτό είναι πιθανές κριτικές και σκληρές συμπεριφορές σήμερα.

Σκορπιός

Τον εργασιακό οίκο αλλά και θέματα υγείας τονίζει σήμερα η Σελήνη, όχι με εύκολο τρόπο, καθώς σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο που φέρνει πίεση, εμπόδια, πολλές υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανό κάποιοι προϊστάμενοι στη δουλειά να απαιτούν πολλά από εσάς. Επίσης προσέξτε τη διατροφή σας, κάντε μια αποτοξίνωση.

Τοξότης

Μπορεί να θέλετε να αφεθείτε σήμερα, να παίξετε, να χαρείτε, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, ωστόσο η δύσκολη αντίθεση Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να θέσει εμπόδια, τόσο στη διασκέδασή σας και το φλερτ, όσο και στη δημιουργικότητά σας. Επίσης είναι πιθανές σκληρές συμπεριφορές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Προσέξτε τη σκληρή σας γλώσσα και στάση σήμερα, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου μπορεί να σας κάνει παραπάνω αυστηρούς απ’ ότι συνήθως. Συχνά δε, η σκληρότητα είναι και μια άμυνα, λόγω φόβου. Επίσης η όψη αυτή φέρνει αρκετές υποχρεώσεις, τόσο στο σπίτι και την οικογένεια, όσο και στα επαγγελματικά.

Υδροχόος

Η δύσκολη γωνία Σελήνης-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στην επικοινωνία και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, ενώ είναι πιθανές επίσης αναβολές ή προβλήματα σε ραντεβού, σε μαθήματα, σεμινάρια κλπ. Εάν σπουδάζετε, υπάρχει αρκετή πίεση για μελέτη. Προσέξτε τα σκληρά λόγια, κυρίως με τους συγγενείς.

Ιχθείς

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου σάς φέρνει σε επαφή με τη πραγματικότητα σε οικονομικά θέματα, τα οποία χρειάζονται έξτρα συνετή διαχείριση σήμερα, χωρίς ωστόσο να λειτουργείτε φοβικά. Αρκετά έξοδα πιθανά και ταλαιπωρίες σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Και στις σχέσεις τα συναισθήματα είναι συγκρατημένα.

Τον εργασιακό οίκο αλλά και θέματα υγείας τονίζει σήμερα η Σελήνη, όχι με εύκολο τρόπο, καθώς σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο που φέρνει πίεση, εμπόδια, πολλές υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανό κάποιοι προϊστάμενοι στη δουλειά να απαιτούν πολλά από εσάς. Επίσης προσέξτε τη διατροφή σας, κάντε μια αποτοξίνωση.
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Ροή Ειδήσεων

Τελευταία Σχόλια

Νέες πιέσεις από την ΕΕ για τους λαθρομετανάστες
| 20/04/2012 00:20

Άντε στο καλό και ακόμα παραπέρα Ευρωπέη!!! Απέλαση σε όλους τους λαθραίους!!!Ο στρατός να επέμβει και να τους στείλει στην Τουρκία! Ούστ!!!!

Νέες πιέσεις από την ΕΕ για τους λαθρομετανάστες
| 20/04/2012 00:18

ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ..ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ? ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ...ΣΦΑΖΟΥΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΛΠ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ..

Οι Αλβανοί… μας «τελειώνουν»
| 20/04/2012 00:15

Μην μασάτε λοιπόν στις προβοκατόρικες προκλήσεις. Ο αλβανός θα σου πει τη γνώμη του με το καλάσνικοφ όχι με ψιλή κουβεντούλα.

Οι Αλβανοί… μας «τελειώνουν»
| 20/04/2012 00:14

ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ γιατί... αναφέρεται στην περήφανη φυλή του σε τρίτο πρόσωπο. "έχετε κάνει πολλά σ' αυτούς..." αν ήταν ένας από "αυτούς" θα έγραφε "ΕΜΑΣ" και όχι "ΑΥΤΟΥΣ" ακόμα και αν ήξερε πέντε λέξεις ελληνικά. Η ορθογραφία του στα greeklish είναι καθαρά ελληνική από έλληνα έμπειρο στην πληκτρολόγηση. Το λεξιλόγιό του επίσης. Δεν πρόκειται καν για αλβανάκι που γεννήθηκε εδω. Συριζάκις είναι.

Νέες πιέσεις από την ΕΕ για τους λαθρομετανάστες
| 20/04/2012 00:12

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ...ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being