Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Δήμος Κέρκυρας στην τουριστική έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου 2012

Ο Δήμος Κέρκυρας στην τουριστική έκθεση ...

Η μεγαλύτερη έκθεση της Ιταλίας

Στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ιταλίας, στη ΒΙΤ του Μιλάνου, συμμετέχει ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η Κέρκυρα με επικεφαλής το Δήμαρχο, Γιάννη Τρεπεκλή δίνει δυναμικά το παρών στη σημαντική αυτή έκθεση, συμμετέχοντας στις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνει τις ημέρες αυτές το Γραφείο του ΕΟΤ στο Μιλάνο σε συνεργασία με το Δήμο του Μιλάνο.

Στο κέντρο της πόλης, στην πλέον κοσμοπολίτικη συνοικία της «BRERA», τα καταστήματα της περιοχής διακοσμήθηκαν με θεματικά banners της Κέρκυρας, όπου για 10 και πλέον ημέρες, οι κάτοικοι του Μιλάνο αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες της «ΒΙΤ» θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν έντυπο πληροφοριακό υλικό για την Κέρκυρα από επιλεγμένα σημεία διανομής.

Συνάντηση Δημάρχου Κέρκυρας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Πέτρο Αλιβιζάτο

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της Κέρκυρας με τον Υφυπουργό κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, όπου και τον ενημέρωσε τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα ως τουριστικός προορισμός, όσο και για τις συντονισμένες ενέργειες προβολής του Δήμου στην κατεύθυνση στήριξης της τουριστικής οικονομίας του νησιού. Στο σημείο αυτό, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Αλιβιζάτο την προώθηση στενότερης συνεργασίας με το Υπουργείο καθώς και την ενίσχυση της προβολής των Ιονίων Νησιών στο σύνολό τους.

Συνέντευξη Δημάρχου Κέρκυρας στα ιταλικά Μ.Μ.Ε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος στην κρατική RAI και στο CANALE ITALIA δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ, στη μητρόπολη του ιταλικού βορρά για να προσκαλέσουμε τους Μιλανέζους φίλους μας στην Κέρκυρα, ένα νησί που διαχρονικά προτιμούν οι Ιταλοί ως τουριστικό προορισμό. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τις πανέμορφες παραλίες μας, τον αρχιτεκτονικό μας πλούτο, την απολαυστική εμπειρία του «καλού φαγητού» ως κοινό σημείο αναφοράς της μεσογειακής μας κουλτούρας.

Συνάντηση Δημάρχου Γ. Τρεπεκλή με το Διευθυντή του ΕΟΤ στο Μιλάνο

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας, σε συνάντηση που είχε με το Διευθυντή του ΕΟΤ στο Γραφείο του Μιλάνο κ. Μιχάλη Τεζίμπαση, επισφράγισε τη συνεργασία για το Δήμο της Κέρκυρας με την επικείμενη υλοποίηση  ενός 20λεπτου ντοκιμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης RAI 3 για την ταξιδιωτική εκπομπή «ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ» με μέσο όρο τηλεθέασης 2.500 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου με ιδιαίτερη έμφαση στη Κέρκυρα, ενώ το νησί μας  θα επισκεφθεί και η RAI 2 για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής ταινίας «Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥ».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γραφείο ΕΟΤ του Μιλάνο, ο Δήμαρχος θα διερευνήσει και τη δυνατότητα συμμετοχής σε δύο ROAD SHOW που θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική και Νότια Ιταλία αντίστοιχα, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά