Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΟΔΕ Ηλείας: Να παραιτηθούν ο Δήμαρχος Πύργου και ο Αντιπεριφερειάρχης

ΝΟΔΕ Ηλείας: Να παραιτηθούν ο Δήμαρχος Π...

Σκληρή δήλωση του προέδρου της Νομαρχιακής Γιώργου Χήνου

Σε δήλωσή του, με αφορμή της καταστροφές στην Ηλεία ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας Γιώργος Χήνος, ζητά την παραίτηση του Δημάρχου Πύργου και του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Το ανίκανο Πασοκικό Πολιτικό κατεστημένο της Ηλείας απέδειξε για άλλη μια φορά πως αδυνατεί να διαχειριστεί έκτακτες καταστάσεις και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τους καλούμε, αν έχουν το στοιχειώδες φιλότιμο, αντί να υποβάλουν ψεύτικες παραιτήσεις να τις ενεργοποιήσουν αυτή ακριβώς τη στιγμή.

Οι ευθύνες για την σημερινή θλιβερή και τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει η Πρωτεύουσα του Νομού, προσωποποιούνται στο Πρόσωπο του Δημάρχου Πύργου, του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και των βουλευτών της «Πράσινης Ανάπτυξης».

Εκτός από τις πολιτικές ευθύνες οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και οι τεράστιες περιουσίες που καταστράφηκαν επισείουν και ποινικές ευθύνες και καλούμε τις δικαστικές αρχές της Ηλείας να εξετάσουν κάθε πιθανή ποινική ευθύνη από εγκληματική αμέλεια.

Μέσα σε αυτή τη Μαύρη εικόνα της Ηλείας, φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας τους οποίους και συγχαίρουμε.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταθεί άμεσα στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας όπως έκανε το 2007 η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις