Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κολοκοτρώνη 9: Νέο all-day bar

Κολοκοτρώνη 9: Νέο all-day bar

Ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα..

Η Αργυρώ Μποζώνη άνοιξε ένα all-day μπαρ στην Κολοκοτρώνη 9. Είναι μικρό, μοιάζει με σπίτι, έχει (γεμάτες) βιβλιοθήκες, free wi-fi, παίζει μουσικάρες always with a twist (από jazzy sounds, hip-hop selections, pop & rock, free style, soulful slow mood ανάλογα με τη διάθεση του κόσμου) κι έχει έναν πάνω χώρο-έκπληξη με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι, πίνακες, χαλιά και βιβλιοθήκες ό,τι πρέπει για συγκεντρώσεις φίλων και ιδιωτικές συναντήσεις.

Ιδανικό για τις ώρες μετά το γραφείο, με υπέροχα ποτά σε καλές τιμές, happy hour cocktails με caipiraki, afternoon martini, ginger cosmo από την “κουζίνα” συνταγών cocktails του bar tender Γιάννη Ψηλόλυχνου, γνωστού μας από το Soul και το Soul Kitchen με 6€ από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Εκτός από την κλασική λίστα των cocktails, ζητήστε τη λίστα “9 cocktails από το 9” με ιδιαίτερους συνδυασμούς με ρούμι, τζιν και βότκα με σπιτικές μαρμελάδες, μπαχαρικά και μυρωδικά. Από τις 8 το βράδυ η μουσική δυναμώνει, η διάθεση αλλάζει, η μπάρα ζωντανεύει, τα ποτά φτιάχνουν μια καινούργια διάθεση και η μουσική κάνει τους ρυθμούς να ανεβαίνουν.

Ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα..

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View