Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χρυσή λίρα και άδειες τα "φλουριά" στη Βασιλόπιτα του Νοσοκομείου "Ο Άγιος Ανδρέας"

Πάτρα: Χρυσή λίρα και άδειες τα "φλ...

"2012 ευχές για χρονιά χωρίς περικοπές και απολύσεις" το σύνθημα που κυριάρχησε

Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας".
Στη κατάμεστη, από τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους του 2011, αίθουσα είχαμε:

- Κατ' αρχάς από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, την κοπή της Πρωτοχρονιά Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση «2012 ευχές για χρονιά χωρίς περικοπές και Απολύσεις» και στη συνέχεια την σχετική ομιλία του, όπου  έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς πού πέρασε, αναφερόμενος παράλληλα και  στους στόχους του Σωματείου μας για την νέα χρονιά πού ήλθε.

- Στη συνέχεια είχαμε χαιρετισμό από τον Δκτή της 6ης ΥΠΕ, τον Κον Δημ. Κατσικόπουλο, τον Δκτή του Νοσοκομείου Κον Δημ. Κοσμόπουλο, τον Δντή της Ιατρικής Υπηρεσίας  Κον Νικο Μακρή, τον Εκπρόσωπο της 5μελούς Επιτροπής των Ιατρών Τάκη Γεωργακόπουλο και την Δντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κα Παπαναγοπούλου Γωγώ.

- Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ, τον πρώτο Λαχνό ήταν μια ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, προσφορά του Σωματείου μας, κέρδισε η Συναδέλφισσα ΚΟΤΤΗ ΜΑΡΙΑ Νοσηλεύτρια. Επίσης κληρώσαμε, μια 4ήμερη άδεια πού κέρδισε η ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ επίσης Νοσηλεύτρια, μια 3ήμερη άδεια πού κέρδισε η ΔΙΑΓΟΥΡΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Παρασκευάστρια του Κ.Υ Κ Αχαϊας και μια 2ήμερη άδεια πού κέρδισε ή Μαία ΚΑΛΥΒΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

- Τον αποχαιρετισμό των 111 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και την απονομή εκ μέρους του Σωματείου μας, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ για την πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.

Επίσης στην εκδήλωση, εκτός από τούς προαναφερόμενους παραβρέθηκε και η Δκτρια του Ν.Ν.ΘΩΡΑΚΟΣ και μέλος του κοινού πλέον Δ.Σ, του Νοσοκομειακού Συγκροτήματος, κα Σιάμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις