Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα βαριά τραύματά του
Στα τραύματά του υπέκυψε το απόγευμα της Παρασκευής, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, μετά απο τροχαίο που είχε στην οδό που οδηγεί από την Ε.Ο. Πατρών - Πύργου προς το Βούναργο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε πάνω σε ρυμούλκα νταλίκας που βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες σταθμευμένη στο δρόμο, προκειμένου να φορτωθεί με πορτοκάλια.
Ο άτυχος άνδρας δεν την αντιλήφηκε πάνω στην πορεία του και η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Μέσα από την άμορφη μάζα των σιδερικών οι πυροσβέστες τον ανέσυραν ζωντανό, αλλά πολύ σοβαρά τραυματισμένο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε συνέπεια των βαρύτατων τραυμάτων του. Μερικές στιγμές αργότερα ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αυτό του θύματος, αλλά ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τραυματισμός.
Για το θανατηφόρο αυτό ατύχημα προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










