Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Πολυφωνική ετοιμάζει και άλλες δημόσιες γιορταστικές παρουσίες

Η Πολυφωνική ετοιμάζει και άλλες δημόσιε...

Δείτε το πρόγραμμα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Κονσέρτου της, η Πολυφωνική ετοιμάζει και άλλες δημόσιες γιορταστικές παρουσίες, με διάφορα τμήματα της.

Συγκεκριμένα σήμερα το βράδυ [Τετάρτη], το Γυναικείο Φωνητική Σχήμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» με τη διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου και την Ήρα Ζέρβα στο πιάνο, θα μετάσχει στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώνει η Εταιρεία Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων «ΙΡΙΣ», στο οικοτροφείο της [Ακταίο Πατρών], στις 7 το απόγευμα, όπου τα μέλη της χορωδίας θα ερμηνεύσουν Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και θα προσφέρουν δώρα στους τροφίμους.

Την Πέμπτη το απόγευμα στις 7 επίσης, η Προπαιδική Χορωδία της Πολυφωνικής [Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου, βοηθός Δ/νσης Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Σοφία Μιχαηλίδη], θα λάβει μέρος σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί για τα παιδιά, στον πολυχώρο της Veso Mare, ενώ στις 7.30 μ.μ. της ίδιας ημέρας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 7, η Προπαιδική Χορωδία θα κλείσει τις δημόσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Πολυφωνικής συμμετέχοντας σε γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο Planet/Κronos [Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών]. Οι πιο πάνω συμμετοχές φέρουν την οργανωτική σφραγίδα της Zervas Art, που προσκάλεσε τα τμήματα της Πολυφωνικής.

Την ίδια ημέρα, τέλος στις 5.30 το απόγευμα, το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας του Αχαϊκού Ωδείου της Πολυφωνικής, θα οργανώσει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς του τμήματος, με την ευθύνη της καθηγήτριας Μαριάνας Δήμα, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture