Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επανέρχεται η ΕΣΗΕΠΗΝ στο ΕΣΡ για το Tele - Time

Επανέρχεται η ΕΣΗΕΠΗΝ στο ΕΣΡ για το Tele - Time

Το κανάλι εξακολουθεί να μεταδίδει μόνο παιδικό πρόγραμμα

Νέα επιστολή στον Πρόεδρο του ΕΣΡ για το θέμα του τηλεοπτικού σταθμού Tele- Time έστειλε η ΕΣΗΕΠΗΝ. Το κανάλι εξακολουθεί να μη μεταδίδει δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, παρά μόνο παιδικό πρόγραμμα, με 35 εργαζομένους να παραμένουν στην ανεργία. Η επιστολή έχει ως εξής:

"Κύριε Πρόεδρε,

επανερχόμαστε στο πρόβλημα της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού TELE TIME Αχαΐας. Πέρασαν δύο μήνες από την απάντηση που μας στείλατε (6 Οκτωβρίου 2011 ΑΠ 7739), αναφορικά με τις ενέργειές σας για την αποκατάσταση του ενημερωτικού χαρακτήρα του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα όπως αναφέρετε είχε επιβληθεί διοικητική κύρωση.

Παρά την ποινή που επιβάλλατε το TELE TIME συνεχίζει την μετάδοση αποκλειστικά παιδικού προγράμματος, που έχει ξεκινήσει τουλάχιστον εδώ και 8 μήνες, δίχως κανένα δελτίο ειδήσεων, ή ενημερωτική εκπομπή.

Θα παρακαλούσαμε για την άμεση παρέμβασή σας και την αποκατάσταση της νομιμότητας. Διότι όπως αντιλαμβανόμαστε ουδόλως ενοχλήθηκε η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού με την ποινή της διοικητικής κύρωσης που αποφασίσατε.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας και παρακαλούμε για την έγκαιρη πληροφόρησή μας σχετικά με το θέμα. Δεδομένου ότι με τις αυθαίρετες ενέργειες της ιδιοκτησίας του σταθμού βρέθηκαν στην ανεργία τουλάχιστον 35 εργαζόμενοι !"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις