Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Αυτοκτόνησαν τρεις σε δέκα μέρες-Βουτιά θανάτου για 32χρονο από τον 6ο όροφο-Οικογενειακό δράμα

Πάτρα:Αυτοκτόνησαν τρεις σε δέκα μέρες-Β...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αυτοκτονήσει και η αδελφή του

Tρία περιστατικά αυτοκτονιών καταγράφηκαν στην Πάτρα το τελευταίο μόλις δεκαήμερο. Οι δύο επέλεξαν να περάσουν θηλιά στο λαιμό τους, ενώ χθες το απόγευμα ένας 32χρονος έκανε το σάλτο μορτάλε και έθεσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Κανακάρη μεταξύ Καρόλου και Άστιγγος.Ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα έχασε τον πατέρα του και πως και η αδελφή του είχε αυτοκτονήσει.

Όπως ανέφερε στις αρχές ο αδελφός του, με τον οποίο συγκατοικούσε, ο 32χρονος κοιμόταν στο κρεβάτι του. Ξαφνικά, περίπου στις 17:20, ξύπνησε, βγήκε στο μπαλκόνι και βούτηξε στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, από ανάλογα ψυχολογικά προβλήματα πάσχει και ο αδελφός του αυτόχειρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν κατά το παρελθόν ο 32χρονος είχε νοσηλευτεί ή εάν έπαιρνε φάρμακα.

Τρεις αυτοκτονίες σε δέκα μέρες

Η τραγική αρχή έγινε στις 12 Μαΐου, οπότε και ένα 15χρονο κορίτσι στην Αγυιά, κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του. Την κοπέλα είχε βρει η μητέρα της. Η συνέχεια δόθηκε το Σάββατο, όπου ένας 40χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στου Μπάλα και 24 ώρες μετά ήρθε το περιστατικό με τον 32χρονο..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις