Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επεισόδια τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ΩΡΑ: 15:12)

Επεισόδια τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ...

Στην πορεία για τον Αλέξη

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αθήνα, στην πορεία που γίνεται για τη μνήμη του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Όπως μεταδίδει το zougla.gr:

Πέτρες σε διερχόμενο περιπολικό της τροχαίας στο ύψος της Ομόνοιας πέταξε πριν από λίγο, ομάδα νεαρών την οποία απώθησαν άνδρες της ομάδας «Δ». Οι νεαροί προκάλεσαν και φθορές σε τζαμαρία τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων.

Την ίδια ώρα φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα στην οδό Σταδίου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Ρήγα Φεραίου, δίπλα στο κτήριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όταν ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι νεαροί απώθησαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστο Κίττα, προκαλώντας του εκδορές.

Οι αντιεξουσιαστές έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών στην οδό Ρήγα Φεραίου. Σημειώνονται συγκρούσεις αστυνομικών και αντιεξουσιαστών στην οδό Ρήγα Φεραίου, δίπλα στα Προπύλαια. Υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας σε: Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, Λ. Συγγρού από Διάκου, Πατησίων από το ύψος της Ιουλιανού, Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Σταδίου.

Διαδηλωτές έχουν ανέβει στην ταράτσα της Βιβλιοθήκης και έχουν κατέβασει την Ελληνική σημαία.

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Άτομα που αποκόπηκαν από την προγραμματισμένη πορεία έριξαν βόμβες μολότωφ κατά των οδοφραγμάτων που έστησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων, κάνοντας αποπνικτική τη γύρω ατμόσφαιρα.

Λίγο νωρίτερα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο κατάστημα Starbucks της Καμάρας, η οποία περιορίστηκε μετά από άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Στη συνέχεια έκαψαν κάδους κατά μήκος της Εγνατίας οδού, ενώ έσπασαν τη βιτρίνα καταστήματος με εκκλησιαστικά είδη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, ενώ κλειστή παραμένει η Τσιμισκή. Η εκτροπή των οχημάτων γίνεται στο νέο Δημαρχείο και στο Βελίδειο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις