Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα προσπάθεια «εφόδου» στη Βουλή από τους διαδηλωτές – Ένας τραυματίας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νέα προσπάθεια «εφόδου» στη Βουλή από το...

Σύγκρουση διαδηλωτών με την Αστυνομία

Νέα επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από τη Βουλή. Ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να προσεγγίσει, από τη δεξιά πλευρά εισόδου, το κτίριο του Κοινοβουλίου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους απωθούν με τη ρίψη δακρυγόνων. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρώς ένας διαδηλωτής.

Αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό.

Νωρίτερα

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από τη Βουλή, όταν ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Κλειστές είναι αυτή τη στιγμή η λεωφόρος Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής, καθώς σε εξέλιξη είναι συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος κατά της συμφωνίας Ελλάδας- Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Δείτε νέες φωτογραφίες:

Την αντίθεσή τους με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας, εκφράζουν συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ελληνικές σημαίες, αλλά και σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας.

Βουλή: Η ώρα των πολιτικών αρχηγών στη συζήτηση για την πρόταση μομφής – ΔΕΙΤΕ LIVE

Έντονη είναι η παρουσία κληρικών και μοναχών.

Με αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Επιτροπή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους πολίτες σε μαζικές συγκεντρώσεις σήμερα στο Σύνταγμα καθώς επίσης κι αύριο στο Πισοδέρι στις Πρέσπες.

Για την ώρα παραμένει κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις