Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Επισκεφθήκαμε το πανέμορφο "Μαϊστράλι" και απολαύσαμε τις εκλεκτές του γεύσεις, δίπλα στη θάλασσα!

Επισκεφθήκαμε το πανέμορφο "Μαϊστρά...

Κοντά στο Αντίρριο

Το Μαιστράλι είναι μια ταβέρνα που σερβίρει γαστρονομικές απολαύσεις θαλασσινών που σχετίζονται με την ελληνική κουζίνα. Σχεδιαστικά το μενού είναι ένα πανόραμα ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων που διακρίνεται για την νοστιμιά που σχετίζεται με την μαμαδίστικη προσέγγιση της υπέυθυνης του γαστρονομικού ελέγχου που και το επιμελείται.

Είναι εντυπωσιακή για την περίοδο κρίσης που διανύουμε η σχέση ποιότητας των πρώτων υλών και τιμών,ενώ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι παραδοσιακές προτάσεις θαλασσσινών που είναι και ελαφρά «πειραγμένες». Μεσούσης της κρίσης οι μειωμένες τιμές αποτελούν και την κυρίαρχη κεντρική ιδέα χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα των υλικών.

Το ιδιόκτητο καίκι της οικογενείας παρέχει πάντα φρέσκο, λαχταριστό ψάρι που αλιεύεται από την περιοχή, αλλά προτιμούνται και οι ντόπιοι αλιείς που διοχέτευουν στο «Μαιστράλι» την ψαριά τους.

Τα λαχανικά είναι βιολογικής καλλιέργειας ενώ η κάβα συμπληρώνεται από κρασιά του κτήματος Αντωνόπουλου και άλλες ετικέττες κρασιών μικρών παραγωγών βιολογικής καλλιέργειας.

Ο πρωταγωνιστής είναι πάντα το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες που μερικές από αυτές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ευφάνταστες, μεζέδες που είναι το σήμα κατατεθέν την ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και για το τέλος πλούσια κάβα από κρασιά ελληνικών αμπελώνων που συνδυάζονται άψογα με το φαγητό ενώ το ούζο και το τσίπουρο που σερβίρεται, ανήκει στην κατηγορία των εξαιρετικών αποσταγμάτων.

Καινοτόμες γεύσεις παρατηρούνται στον τομέα των επιδορπίων που αλλάζουν ανα εβδομάδα, και που δημιουργούνται από την ίδια την ιδιοκτήτρια με πολύ μεράκι, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στο υπάρχων μενού που αλλάζει σχεδόν ανά εποχή και συμπληρώνεται με νέες συνταγές. Η ψαροταβέρνα Μαιστράλι βρίσκεται στην Μακύνεια του Αντιρίου.

Ο γοητευτικός καταπράσινος κήπος έχει θέα το απέραντο γαλάζιο, που το διακόπτει για λίγο ανακόπτωντας την δύναμη του αέρα, τα αλμυρίκια. Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος δίνει την εικόνα του θαλασσινού εντυπωσιακού σκηνικού που συμπληρώνετια από μοντέρνου στυλ έπιπλα.

Συνδυάζει το οικείο και παραδοσιακό με το μοντέρνο σε πλήρη αντιστοιχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life