Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Γιατί τα σκουπίδια δεν πρέπει να μαζευτούν ποτέ! Το εύστοχο σχόλιο του Μίλτου Νίκα που έγινε viral

Γιατί τα σκουπίδια δεν πρέπει να μαζευτο...

"ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ"

Μία ανάρτηση του Πατρινού ηθοποιού Μίλτου Νίκα στο facebook σχετικά με τα σκουπίδια που τις τελευταίες ημέρες έχουν κατακλύσει τους δρόμους τη χώρας έχει προκαλέσει αίσθηση και έχει γίνει viral. Με τίτλο "ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ" αναφέρει πολύ εύστοχα:

"Τα σκουπίδια δεν πρέπει να μαζευτούν ποτέ. Είναι το σπουδαιότερο εικαστικό δρώμενο των τελευταίων χρόνων. Η ζωντανή απεικόνιση μιας κοινωνίας που σαπίζει. Η διαφθορά και η ανοχή. Ο θυμός και η σιωπή. Συμφέροντα και μικροπολιτική. Σήψη και αποφορά ενός συστήματος που υπάρχει παρά την αποτυχία του, γιατί εμείς το δεχόμαστε. Είναι τέλεια τα σκουπίδια. Είναι ακριβώς αυτό που μας πρέπει. Κάθε συντεχνία κοιτάει την πάρτη της. Αυτό συμβαίνει πάντα εδώ. Ζήσε εσύ κι άσε τους άλλους να πεθάνουν. Και το "κοινό καλό" το πιο σύντομο ανέκδοτο. Κάτω τα χέρια απο τα σκουπίδια! Καμία επίφαση κανονικότητας".

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου είναι το πρόσωπο των ημερών - Κατάφερε να μην έχει σκουπίδια στους δρόμους και πεντακάθαρους κάδους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις