Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατερίνα Στεφανίδη: Στόχος το πανελλήνιο ρεκόρ στην Πάτρα

Κατερίνα Στεφανίδη: Στόχος  το πανελλήνι...

Το Σαββατοκύριακο στο Παμπελοποννησιακό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών - Γυναικών

Έκκληση στους φιλάθλους της Πάτρας να παρακολουθήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/6) στο Παμπελοπονησιακό στάδιο τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών, απηύθυναν οι αθλητές και αθλήτριες μαζί με την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία της ομοσπονδίας, στη Λεωφόρο Συγγρού. 
Παραβρέθηκαν, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, η σπρίντερ Μαρία Μπελιμπασάκη, ενώ τους άνδρες συναθλητές τους εκπροσώπησαν οι Πάρης Μπατζάβαλης (ακοντισμός), Μιχάλης Αναστασάκης (σφυροβολία).

Παρόντες ήταν από το ΣΕΓΑΣ, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος και ο επικεφαλής προπονητής της ομοσπονδίας Γιάννης Κουτσιώρας.

«Θέλω να καλέσω τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες στην Πάτρα αφού, δυστυχώς, στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ελπίζω να υπάρξουν και καλές καιρικές συνθήκες ώστε να γίνουν εξαιρετικοί αγώνες. Στόχος μου στην Πάτρα είναι το πανελλήνιο ρεκόρ και ανάλογα με τις συνθήκες δεν αποκλείεται να βάλω τον πήχη και στα 5.07 για το παγκόσμιο ρεκόρ, όπως στη Ρώμη. Το μειονέκτημα για μένα είναι ότι λειτουργώ καλύτερα με συναγωνισμό και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πρέπει να περιμένω αρκετή ώρα για να κάνω άλματα. Οι διασκελισμοί για τα άλματά μου θα είναι 16 και με κανονικά κοντάρια, αφού δοκίμασα στους 18 στη Φιλοθέη, αλλά διαπίστωσα ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην ταχύτητα και στην τεχνική. Στη Ρώμη, στα 5.07μ δεν έκανα πολύ καλά άλματα, αφού "έψαχνα" τον πήχη, αλλά είμαι χαρούμενη που έκανα τρία άλματα. Ήταν ένα βήμα μπροστά», είπε η Στεφανίδη.

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις