Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Σάββατο η εκδήλωση του Σοροπτιμιστικού Όμιλου με θέμα "Αλκοολισμός: Αλήθειες και Ψέματα"

Πάτρα: Το Σάββατο η εκδήλωση του Σοροπτι...

Στις 18.30 στο ξενοδοχείο Αστήρ - Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας, λίγες μέρες μετά την τελετή έναρξης του φετινού Πατρινού καρναβαλιού,  οργανώνει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: "Αλκοολισμός: Αλήθειες και Ψέματα".

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21/1/2017 στο ξενοδοχείο Αστήρ, στην οδό Αγ. Ανδρέου και Αράτου, στις 18.30 το απόγευμα. Η επιλογή της συγκεκριμένης μέρας για την εκδήλωση δεν είναι τυχαία μιας και το κεντρικό θέμα των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι “Καρναβαλιζόμαστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις”.

Έχουν προσκληθεί από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πάτρας να μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής ψυχιατρικής της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Καικιλία Κατσιβαρδά, ψυχολόγος, Γ. Γραμματέας ΕΣΚΟΠΑ - Ελληνικός Σύλλογος Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ και Υ/Δ ΚΟΠΑ Πάτρας, η οποία θα μιλήσει για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ – μέθοδος Hudolin, το ΚΟΠΑ Πάτρας.

Επίσης θα μιλήσουν η Ερατώ Παπαμιχαήλ, αξιωματικός της Ελληνικής αστυνομίας – ψυχολόγος καθώς και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αστυνόμος Α’, Διοικητής του Β’ αστυνομικού τμήματος Πατρών, οι οποίοι θα αναφερθούν στο θέμα «αλκοολισμός και παραβατικότητα».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη των κλαμπ οικογενειών με προβλήματα από το αλκοόλ Πάτρας, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους δημοσίως.

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος και τέως βουλευτής Αχαΐας Νατάσα Ράγιου – Μεντζελοπούλου.

*Ο καθηγητής ψυχιατρικής Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος θα αναφερθεί στο θέμα αλκοολισμός και κατάθλιψη.

*Την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης απαρτίζουν οι: Γεωργία Μοσχονά - πρόεδρος Σοροπτιμιστικού, Γεωργία Μαντέλη - γραμματέας και η Παυλίνα Μπαρτζίλα - ταμίας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις