Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 23χρονου Άγγελου Φραντζή στην Κρήνη

Πάτρα: Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκ...

Όλοι φώναξαν σπαρακτικά "Καλό ταξίδι Άγγελε"

Στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2016 μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης Πατρών εψάλη η εξόδιος ακολουθία του 23χρονου Άγγελου Φραντζή, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 13/11, όταν το αυτοκίνητο μάρκας BMW, στο οποίο επέβαινε, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα στο ύψος της Καλλιθέας Πατρών.

Ο εκλιπών, ένα νέο, χαμογελαστό παιδί επέστρεφε από διασκέδαση με δύο φίλους του, και έχασε τη ζωή του στο δρόμο για το σπίτι του. Οι δύο φίλοι και συνεπιβάτες του νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

«Αγγελάκο μου καλό ταξίδι». Αυτή η φράση ακούστηκε από μέλη της οικογένειας του Άγγελου Φραντζή και φίλους του την ώρα της κηδείας. Ο θρήνος ήταν μεγάλος. Η εκκλησία στην Κρήνη και ο περίβολος είχαν πλημμυρίσει από κόσμο. Ακολούθησε η ταφή του 23χρονου παλικαριού στο Κοιμητήριο της Κρήνης. Ο Άγγελος Φραντζής δυστυχώς βρήκε ακαριαίο θάνατο την στιγμή της πρόσκρουσης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου νέου Παναγιώτης και Κατερίνα, όπως και η μονάκριβη αδελφή του Μαριλένα, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της μοίρας.

Παρών στην κηδεία ήταν και ο πρώην αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στανίτσας, ο οποίος και είχε μαθητή τον Άγγελο Φραντζή. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Στανίτσας, ιδιαίτερα συγκλονισμένος, ο 23χρονος Άγγελος ήταν ένα παιδί που πάλευε το πρωί για το μεροκάματο και το απόγευμα φοιτούσε στο 9ο εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας (εδώ και 4 χρόνια) και ετοιμαζόταν στο τέλος της φετινής χρονιάς να πάρει το πτυχίο –απολυτήριο του. Δυστυχώς το τραγικό συμβάν που έμελλε να γίνει, έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού και της μελλοντικής πορείας του.

Όπως ανέφερε ο κ. Στανίτσας, οι φίλοι και συμμαθητές του Άγγελου δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ και ένιωσαν την υποχρέωση να είναι παρόντες στην κηδεία και να τον αποχαιρετίσουν. Στα χείλη όλων ήταν χαραγμένο ένα μεγάλο «γιατί;» για τον άδικο χαμό του παλικαριού.

Μακάρι να είναι ο τελευταίος νέος που χάνεται έτσι άδικα και απροσδόκητα, όπως τονίστηκε.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα:Σήμερα η κηδεία του 23χρονου Άγγελου στην Κρήνη-Σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα σε τροχαίο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις