Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και ο Δήμαρχος Πατρέων στο καραβάνι της υγείας-Αντίθετος στη συνένωνωση των νοσοκομείων Ρίου και Αιγίου

Και ο Δήμαρχος Πατρέων στο καραβάνι της ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στη σημερινή συγκέντρωση και διαδήλωση των Υγειονομικών στην Πάτρα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, με τον Αντιδήμαρχο Υγείας – Πρόνοιας Δημήτρη Πελεκούδα, τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του ΚΟΔΗΠ Θόδωρο Τουλγαρίδη και Ελένη Μπιρλή, καθώς και δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Πελετίδης, σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης τόνισε: «Η σημερινή κινητοποίηση πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία, για να κλιμακωθεί ο αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που εμπορευματοποιεί την υγεία.

Οι ελλείψεις στα νοσοκομεία και την πρωτοβάθμια περίθαλψη, υποβαθμίζουν τις παροχές υγείας, προκαλούν τεράστια προβλήματα στις λαϊκές οικογένειες που καλούνται να πληρώσουν ακριβά για να έχουν ιατρικές υπηρεσίες.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων για πλήρη χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας, μαζικές προσλήψεις προσωπικού, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στην Υγεία.

Να μην κλείσει το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος της πόλης μας.

Εκφράζουμε την κάθετη αντίθεσή μας στο σχέδιο συνένωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου με το Νοσοκομείο του Αιγίου, γιατί δεν θα αναβαθμιστούν, αντίθετα θα συρρικνωθούν ακόμα περισσότερο οι ήδη υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις