Με απόλυτη επιτυχία στέφηκε η διοργάνωση
Επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, απέστειλε ο Προέδρος του Δ.Σ. κ. Μεσσαλάς, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου προς τον Εμπορικό Σύλλογο για την διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας" στον Πύργο, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Αναλυτικά:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, συγχαίρει τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, αλλά και όσους συνέβαλαν για την ιδιαίτερα πετυχημένη διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» του Πύργου, που διεξήχθη στις 20 Αυγούστου 2016.
Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου τόσο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, όσο και ως αγοραστικό κοινό, το αποδεικνύει περίτρανα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, σχεδόν ομόφωνα, εξαρχής αποδέχθηκε την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης και εν συνεχεία ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου Πύργου στην διοργάνωσή της.
Πιστεύουμε ότι «Η Λευκή Νύχτα» που ήδη εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές, αλλά και ελληνικές πόλεις θα πρέπει να γίνει θεσμός στην πόλη μας, στοχεύοντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, με την ταυτόχρονη εξάλειψη των όποιων προβλημάτων ή αστοχιών παρατηρήθηκαν.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, θα είναι πάντα αρωγός σε ανάλογες προσπάθειες.
Καλή συνέχεια στο έως και σήμερα πετυχημένο έργο σας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










