Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πουθενά στις αφίσες του "Συρανό" η ένδειξη ότι παρουσιάζεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Πουθενά στις αφίσες του "Συρανό&quo...

Επίσης το Αρχαίο Ωδείο γράφεται πρόχειρα ως... αρχαίο θέατρο

Με τα εισιτήρια να έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαντληθεί, αναμένεται να δοθεί απόψε Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 στις 21.15 η 2η προγραμματισμένη παράσταση του «Συρανό» με τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας.

Το χειροκρότημα ήταν ζεστό από το κοινό που κατέκλυσε το Αρχαίο Ωδείο την Δευτέρα το βράδυ με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να εισπράττει αναμενόμενα το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Λέγεται πως ο κόσμος χειροκροτούσε τους ηθοποιούς με ενθουσιασμό επί σχεδόν δέκα λεπτά.

Ωστόσο αρνητική εντύπωση προξένησε μία λεπτομέρεια που εντοπίσαμε στις διαφημιστικές αφίσες και μεγάλα banner της παράστασης, για τις δύο βραδιές στην Πάτρα. Κατ’ αρχάς δεν αναφέρεται πουθενά στις αφίσες πως η παράσταση «Συρανό» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου παρά μόνο τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων.

Επίσης δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν οι επικεφαλής του θιάσου πως ο χώρος φιλοξενίας της παράστασης είναι το Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο και όχι απλώς το αρχαίο θέατρο όπως πρόχειρα αναγράφεται στις αφίσες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture