Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε το πρόγραμμα προβολών στο σινέ Κάστρο στο Ρίο έως τις 24 Ιουλίου 2016

Δείτε το πρόγραμμα προβολών στο σινέ Κάσ...

Στις 18/7 έρχεται η "Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα απειλή" και στις 21/7 η "Μοδίστρα"

Πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο σινέ Κάστρο στο Ρίο, το μοναδικό εναπομείναν θερινό σινεμά στην Πάτρα. Το εισιτήριο στην αίθουσα που πλέον διαθέτει ψηφιακή εικόνα και ήχο, είναι 7 ευρώ η γενική είσοδος και 5,50 ευρώ το μειωμένο φοιτητικό και παιδικό ενώ Δευτέρα με Τετάρτη ισχύει και οικογενειακή προσφορά, εισιτηρίου 20 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2610 994765.

Το πρόγραμμα έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 έχει ως εξής:

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 7/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/7 στις 22:00

«ΤΗΕ NICE GUYS»

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ

Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ματ Μπόουμερ, Κιμ Μπάσιντζερ.

Κατηγορία: Κωμική Περιπέτεια

Διάρκεια: 116 λεπτά.

Υπόθεση:

Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (Ράιαν Γκόσλινγκ) και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου) πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνομωσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ»

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ

Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Κεν Ουατανάμπε, Ναόμι Ουότς

Κατηγορία: Δράμα

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Υπόθεση:

Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φίτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Εκεί, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να πεθάνει αλλά έχει χάσει τον δρόμο του. Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι. Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει πίσω επώδυνες αναμνήσεις της πεθαμένης του γυναίκας, αλλά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 14/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ»

Σκηνοθεσία: Τζόντι Φόστερ

Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο'Κόνελ

Κατηγορία: Περιπέτεια

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Υπόθεση:

O George Clooney υποδύεται τον Lee Gates, έναν οικονομικό αναλυτή/τηλεοπτική περσόνα που η άκρως δημοφιλής εκπομπή του τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Wall Street. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής φούσκας, ένας οργισμένος επενδυτής (Jack O'Connell) εισβάλλει στο studio και σε απευθείας μετάδοση κρατάει όμηρους τον genius αναλυτή και την Patty Fenn (Julia Roberts), παραγωγό της εκπομπής του. Καθώς ξεδιπλώνονται οι πτυχές μια τεράστιας οικονομικής απάτης, οι Gates και Fenn προσπαθούν παράλληλα να βρουν τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

«ΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ:ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ»

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Τζαντ Χιρς, Βίβικα Α. Φοξ, Μπρεντ Σπάινερ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Τζέσι Άσερ, Μάικα Μονρό, Σίλα Ουόρντ.

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 120'

Υπόθεση:

Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Αφού το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» επαναπροσδιόρισε την κινηματογραφική περιπέτεια, το επόμενο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο. Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/7 στις 22:00

«Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ»

Αυστραλιανή ταινία, σκηνοθεσία Τζόσελιν Μουρχάουζ με τους: Κέιτ Γουίνσλετ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Χιούγκο Γουίβινγκ.

Στην Αυστραλία του ’50, μια μοδάτη, υπερβολικά καλοντυμένη γυναίκα επιστρέφει στο χωριό απ’ όπου εκδιώχτηκε μικρή, κατηγορούμενη για το φόνο ενός αγοριού. Με μια ραπτομηχανή στο χέρι, είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και να εκδικηθεί όσους συνωμότησαν εναντίον της.

*Όσο για τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου το σινέ Κάστρο στο Ρίο σχεδιάζει να φέρει για προβολή το νέο παιδικό φιλμ ψηφιακού animation “Ice Age, Collision Course – Η Εποχή των Παγετώνων σε τροχιά σύγκρουσης” με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Γιάννη Μπέζο στην ελληνική μεταγλώττιση καθώς και το αξιόλογο κοινωνικοπολιτικό θρίλερ «Truth – Η Αλήθεια» του Τζέιμς Βάντερμπιλτ με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ντένις Κουέιντ, Μπρους Γκρίνγουντ που ήδη προβλήθηκε στις θερινές αίθουσες της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

Πολύ καλά πήγε η "Φάλτσο σοπράνο" ταινία με την Στριπ στο σινέ Κάστρο στο Ρίο-Το προσεχές πρόγραμμα

Η Αγγλίδα ηθοποιός Κέιτ Γουίσνλετ στην ταινία "Η Μοδίστρα".

Η Αγγλίδα ηθοποιός Κέιτ Γουίσνλετ στην τ...

Η Αγγλίδα ηθοποιός Κέιτ Γουίσνλετ στην ταινία "Η Μοδίστρα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture