Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-Πονγκ: Οι Φοίνικες Γκυφάδας Πατρών πρωταθλητές Ελλάδας στο ομαδικό Παμπαίδων

Πινγκ-Πονγκ: Οι Φοίνικες Γκυφάδας Πατρών...

Επικράτησαν στον τελικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0

Με τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των αγώνων άρχισε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε τη Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Οι αγώνες έγιναν στη πόλη μας στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας με διοργανωτή τη  Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και συνδιοργανωτή  τον δήμο Πατρέων.

Οι Φοίνικες  Γλυφαδας Πατρών στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο ομαδικό παμπαίδων. Στο ομαδικό παμπαίδων πήραν μέρος 12 ομάδες. Οι Φοίνικες άρχισαν ως 1ο φαβορί κι έφτασαν στην πρωτιά χάνοντας μόλις ένα επί μέρους ματς. Είχαν με το μέρους τους τις πιθανότητες, σαν πρώτο φαβορί της διοργάνωσης,  το επιβεβαίωσαν με ευκολία και στο αγωνιστικό τραπέζι και πανηγύρισαν πρωτόγνωρες διακρίσεις.

Οι Φοίνικες κατέκτησαν  το πρώτο πανελλήνιο τίτλο  τους στο συγκεκριμένο αγώνισμα και μάλιστα έδωσαν συνέχεια στην προπέρσινη  επιτυχία τους όταν  τo 2014  ήταν πρωταθλητές  στο ομαδικό παγκορασίδων .

Η ομάδα των Φοινίκων με τους αθλητές  Αλέξανδρο Μαργαρίτη και Αλέξη Κωστακιώτη νίκησε με 3-0 ( 9-0 σετ ) στο προκριματικό όμιλο Σάρισες Φλώρινας και ΑΣΕΑ Βέροιας και στη συνέχεια στα νοκ αουτ της 8αδας τον ΦΕΑ Ιωαννίνων πάλι με 3-0 ( 9-2 σετ).

Στον ημιτελικό πέρασαν με νίκη με 3-1 (9-4 σετ) απέναντι στο δυνατό ΠΑΟ Φυλής. Οι δυο νεαροί αθλητές των Φοινίκων ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με εύκολη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 ( 9-1σετ).

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού των παμπαίδων Φοίνικες Πάτρας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0:

Αλέξης Κωστακιώτης-Νικηφόρος Μύρος 3-1 (11-13, 11-7, 11-5, 11-5)

Αλέξανδρος Μαργαρίτης-Κίμωνας Μήτκας 3-0 (11-6 11-5, 11-6)

Κωστακιώτης/Μαργαρίτης-Γρηγόρης Καραγιάννης/Μήτκας 3-0 (11-5, 11-5, 11-9)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ Πονγκ: Στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports