Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ Πονγκ: Στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πινγκ Πονγκ: Στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Παμπαίδων και παγκορασίδων

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ομαδικών και Ατομικών Αγωνισμάτων Παμπαίδων – Παγκορασίδων που θα γίνει στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α.   Δυτικής Ελλάδας έχει αποδείξει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που αναλαμβάνει ότι οργανωτικά καταφέρνει να κάνει άψογες διοργανώσεις και για  αυτό η ομοσπονδία της εμπιστεύτηκε ένα σημαντικό πρωτάθλημα, που αφορά κατά κύριο λόγο το μέλλον του αθλήματος.

Στη Πάτρα θα βρεθούν 20 ομάδες από  όλη την Ελλάδα που θα αγωνιστούν για την ανάδειξη των πρωταθλητών τόσο σε ομαδικό επίπεδο, όσο και σε ατομικό.

Είναι σημαντικό  ότι μεγάλες πιθανότητες διάκρισης έχουν οι πατρινοί αθλητές και αθλήτριες, αφού στον πίνακα αξιολόγησης παμπαίδων οι αθλητές των Φοινίκων Πάτρας Μαργαρίτης Αλέξανδρος και Κωστακιώτης Αλέξης βρίσκονται  στο Νο 1 και Νο 4 της κατάταξης,  αντίστοιχα και είναι από τα ισχυρά φαβορί της διοργάνωσης.

Στις παγκορασίδες οι αθλήτριες του Φαέθων Πάτρας Πετσίβα Δήμητρα (παίζει με υποσχετική στη πατρινή ομάδα από τον ΟΕΑ Έδεσσας) και Καφάτου Νεφέλη είναι στο Νο 4 και στο Νο 5 της κατάταξης  και έχουν ως στόχο να μπουν στα μετάλλια.

Να σημειώσουμε ότι οι Φοίνικες Πάτρας είναι 1ο φαβορί στο ομαδικό παμπαίδων, ενώ ο Φαέθων είναι 2ο φαβορί στο ομαδικό παγκορασίδων.

Οι υπόλοιποι πατρινοί αθλητές που έχουν προκριθεί και θα παλέψουν για μία διάκριση είναι οι Μαγκούτας Μάριος του ΑΣΕΑ Άνοδος ,  Μαστρογιάννης Γιάννης του Φάρου Πατρών στους παμπαίδες και οι Γιώτη Ηρώ του Ίφιτου, Ηλιοπούλου Μαγδαληνή του Αρίων Αμαλιάδας στις παγκορασίδες.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6/2016

10:00 – 16:30 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6/2016

09:00 – 12:00 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – ΤΕΛΙΚΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

13:00 – 18:30 ΑΠΛΟΣ – ΔΙΠΛΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/6/2016

09:30 - 12:30 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – ΤΕΛΙΚΟΙ

ΑΠΛΟΥ – ΔΙΠΛΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η Τ.Ε.   Ε.Φ.Ο.Επ.Α.   Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί τον Δήμο Πατρέων για τη διάθεση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Παναγίας Αλεξιώτισσας και τη βοήθειά του στη διοργάνωση και τους χορηγούς του πρωταθλήματος,  την εταιρία αναψυκτικών ΛΟΥΞ, την εταιρία λευκών ειδών και χαλιών Σακαλίδης Ι. ΑΕ, την εταιρία αθλητικού υλικού Stiga και το ξενοδοχείο Δελφίνι  που είναι πάντα στο πλευρό της πατρινής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και στηρίζουν κάθε προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ-πονγκ: Άνοδος στην Α2 ανδρών για τους Φοίνικες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports