Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Γέμισε κόσμο το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου για το τριήμερο «Jazz+Πράξεις 2016»

Πάτρα:Γέμισε κόσμο το αίθριο του Παλαιού...

Θετικός ο απολογισμός

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων μετά την ολοκλήρωση της ενότητας «Jazz+Πράξεις 2016», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πολυάριθμους πολίτες που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τριήμερου.

"Η ξεχωριστή αυτή παρουσία του κόσμου, μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, τονώνοντας περαιτέρω τον επιτυχημένο θεσμό, με υψηλού επιπέδου ποιοτικές παραγωγές και καλλιτέχνες διεθνούς καλλιτεχνικού βεληνεκούς.

Η συνύπαρξη των καταξιωμένων καλλιτεχνικών συμμετοχών παγκόσμιου επιπέδου, με κορυφαίους καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν ιδανικά την ελληνική μουσική σκηνή,  σε συνδυασμό με την εκπροσώπηση των ανερχόμενων τοπικών μουσικών δυνάμεων, είναι η απαραίτητη συνθήκη για τη συνέχεια, χωρίς σπατάλες και προκλητικές αμοιβές «ειδικών» κ.λπ., με εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί θερμά το σύνολο των τοπικών και πανελλαδικών ΜΜΕ, που αγκάλιασαν την ενότητα  Jazz+Πράξεις που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ,  προβάλλοντας τις εκδηλώσεις και τον θεσμό σε πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός, αξιοποιώντας τους κατάλληλους ανθρώπους με μεράκι, γνώση και ειδίκευση στο αντικείμενο , θα ενισχύσει την προσπάθεια με στόχο να αναδείξουμε την Πάτρα σε περιφερειακό κέντρο πολιτισμού".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture