Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aigio Open Mall: Εφαρμογή για δωρεάν προβολή τοπικών επιχειρήσεων μέσω δικτύου Wi-Fi

Aigio Open Mall: Εφαρμογή για δωρεάν προ...

Ανάλογο πρόγραμμα εφαρμόστηκε και στην Πάτρα

Το δικό του Open Mall ετοιμάζεται να αποκτήσει το Αίγιο και ειδικότερα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του κέντρου. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή για ανάδειξη και προβολή εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, μέσω δωρεάν ασύρματου διαδικτύου (Wi-Fi) που θα λειτουργούν σε κεντρικά σημεία και θα δίνουν πληροφορίες σε ντόπιους και επισκέπτες για τα γειτονικά καταστήματα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά στην οργανωμένη και συστηματική ανάδειξη και προβολή του εμπορικού κέντρου του Αιγίου αλλά και των επιχειρήσεων και επαγγελματιών όλης της Αιγιάλειας, με συντονισμένες ενέργειες επικοινωνίας, ενημέρωσης, πολιτιστικής και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών εμπορικών επιχειρήσεων.

Στην ουσία το πρόγραμμα είναι μια δικτύωση εμπορικών επιχειρήσεων, οι οποίες θα συμμετέχουν σε ενιαία προγράμματα μάρκετινγκ, όπως πακέτα προσφορών και δώρων προς τους καταναλωτές-μέλη τους. 

Ανάλογο πρόγραμμα εφαρμόζεται και σε άλλες πόλεις της χώρας και στο Αίγιο την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του πήρε ο επιμελητηριακός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτος Βαρδάκης, ο οποίος και 'τρέχει' τις όλες διαδικασίες σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας. Ο ίδιος μιλώντας στο filodimos.gr αναφέρει πως ήδη έχουν τοποθετηθεί 2 δοκιμαστικοί πομποί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και στο ΚΤΕΛ Αιγίου και θα τοποθετηθούν σύντομα άλλοι 3, για να καλύψουν την αγορά του Αιγίου. 

Η συμμετοχή καταστημάτων (εμπορικών και άλλων) σε αυτόν τον διαδικτυακό οδηγό αγοράς είναι εντελώς δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απλά να στείλουν μια φωτογραφία του καταστήματός τους και ένα κείμενο παρουσίασης, ώστε να αναρτηθεί άμεσα. Στην εφαρμογή μπορούν να συμμετάσχουν εκτός από εμπόρους, και επαγγελματίες και επιχειρηματίες στον τομέα της εστίασης, διασκέδασης, καταλυμάτων, τουριστικών γραφείων, διοργάνωσης εκδηλώσεων κλπ. από όλη την Αιγιάλεια που επιθυμούν να διαφημιστούν δωρεάν, αξιοποιώντας την τεράστια διεισδυτικότητα του διαδικτύου.

Πληροφορίες στο τηλ. 6945-774800 και στο e-mail [email protected]


Πάτρα:Από σήμερα η πόλη έχει το δικό της Open Mall - Καρέ Καρέ η τελετή των εγκαινίων του Ανοιχτού Κέντρου ...

Εγκαινιάζεται σήμερα το Open Mall της Πάτρας- Κορκίδης: Αναδεικνύουμε την παραδοσιακή αγορά της πόλης ...

filodimos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις