Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΩΣ ΡΩΞΑΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 22-23/8 Ο «ΣΙΡΑΝΟ» ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΩΣ ΡΩΞΑΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΜΠΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πώς θα υποδεχθούμε το θεατρικό «χιτ» του θέρους

Η πιο πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση σε καλοκαιρινή τουρνέ φέτος είναι ασυζητητί ο «Σιρανό» με τον κορυφαίο αιγιώτη κωμικό πρωταγωνιστή Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Η αξεπέραστη ρομαντική κομεντί του Εντμόν Ροστάν σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα που παίχθηκε στην πρωτεύουσα δυο σαιζόν, ξεκινάει την περιοδεία στις 21/6 στο Θέατρο Βράχων και θα σταθμεύσει στα κυριότερα φεστιβάλ και μεγάλες πόλεις της επικράτειας με διήμερο σταθμό στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας στις 22-23 Αυγούστου εντός του προγράμματος του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου. Η σαγηνευτική παρουσία της Δήμητρας Ματσούκα που διαδέχθηκε στο ρόλο της γλυκιάς Ρωξάνης τις Σμαράγδα Καρύδη και Τάνια Τρύπη αυξάνει το «εμπορικό» ενδιαφέρον.

Κυκλοφόρησαν μόλις οι σχετικές αφίσες με τη Δήμητρα Ματσούκα ντυμένη με bustier ημιδιάφανο, χρυσό φόρεμα εποχής. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την πρόσθετη μεγάλη μύτη του ομώνυμου ήρωα υποδύεται ένα ρόλο -σταθμό στην καριέρα του και πολλοί χαίρονται που δεν θα τον δουν ξανά σε αριστοφανική παραγωγή.

Ο «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» είναι ασυζητητί ένα από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κινηματογραφικές ταινίες, έργα όπερας και μπαλέτου, μουσικές συνθέσεις, ακόμη και σειρές κόμικ.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας παρουσιάζει ένα σκηνικό θέαμα με 40 χαρακτήρες που ξεδιπλώνουν έρωτες και πάθη, σκαρώνουν ποιήματα και αστεία, τραγουδούν και πολεμούν.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει μοναδικά τον κεντρικό ήρωα με τη διάσημη μύτη, τρυφερό ποιητή, δεινό ξιφομάχο και παράφορα ερωτευμένο με την εξαδέλφη του. Πάντα δίπλα της βοηθάει τον ωραίο αγαπημένο της να την κατακτήσει και ομολογεί την αγάπη του λίγο πριν ξεψυχήσει. Στο πλευρό του εμφανίζονται ακόμα οι ηθοποιοί  Γιώργος Παπαγεωργίου, Κώστας Μπερικόπουλος, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Στέλιος Ξανθουδάκης, Θάνος Κοντογιώργης, Αγγελική Τρομπούκη κ.α Ονομαστοί και οι υπόλοιποι συντελεστές αφού τα σκηνικά υπογράφει ο Μανώλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Εύα Νάθενα και τη μουσική η πολυβραβευμένη αχαιή μουσουργός Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία όμως δεν θα εμφανιστεί live όπως στην Αθήνα, καθώς την αντικαθιστά η βιολονίστρια Βασιλική Μαζαράκη.

Ο «Σιρανό» προμηνύεται ως το μεγάλο θεατρικό «χιτ» στο Αρχαίο Ωδείο, μαζί με τον «Πλούτο» στα μέσα Ιουλίου όπου σμίγουν οι δημοφιλείς Κιμούλης, Μπέζος, Φιλιππίδης, Χαικάλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View