Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

4,4 Ρίχτερ και κοντά στο Μαζαράκι Αχαϊας ο σεισμός που έγινε αισθητός στη Δυτική Ελλάδα- Δείτε χάρτη με το επίκεντρο

4,4 Ρίχτερ και κοντά στο Μαζαράκι Αχαϊας...

Και μικροί μετασεισμοί

23:58 Και δεύτερος μετασεισμός έντασης 2,1 Ρίχτερ εκδηλώθηκε στις 23:53, από την ίδια περιοχή με το σεισμό των 4,4 Ρίχτερ.

23:44 Στις 23:41 εκδηλώθηκε μετασεισμός 2,1 Ρίχτερ με επίκεντρο την ίδια περιοχή.

23:28 Νεότερη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Σεισμών υπολογίζει σε 4,4 Ρίχτερ τη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στις 23:17 και έγινε αισθητή στην Αχαϊα κσι την Ηλεία.

Το επίκεντρο καταγράφεται 31 χιλιόμετρα νότια της Πάτρας και 11 χιλιόμετρα νότια της κοινότητας Μαζαρακίου, της Δυτικής Αχαϊας. Πάντως το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών υπολογίζει τον σεισμό σε 3,7 Ρίχτερ με επίκεντρο 27 χιλιόμετρα Βορειο-Βορειοανατολικά της Αμαλιάδας.

Ο σεισμός είχε πολύ μικρή διάρκεια.

23:19 3,8 Ρίχτερ ήταν ο σεισμός που έγινε αισθητός στην Αχαϊα και εκδηλώθηκε στις 23:16 το βράδυ της Παρασκευής. Το επίκεντρο εντοπίζεται 35 χιλιόμετρα νότια της Πάτρας και 15 χιλιόμετρα νότια της κοινότητας Μαζαρακίου, της Δυτικής Αχαίας.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις