Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεχίζεται το “r2, η αρχιτεκτονική συναντά τα εικαστικά”- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνεχίζεται το “r2, η αρχιτεκτονι...

Μια εκπαιδευτική διαδικασία!

Το Σαββατοκύριακο, 13-15.05, οι έννοιες: τόπος, στιγμή, απρόοπτο, κλίμακα, αντίληψη, φανταστικό – πραγματικό, υλικό – άυλο, απασχόλησαν τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου r2.

Τις επόμενες δύο ημέρες, οι 9 ομάδες φοιτητών Αρχιτεκτονικής και Καλών Τεχνών, αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους και με την πόλη των Πατρών, κατάφεραν να συγκεντρώσουν την όλη βιωματική τους εμπειρία στην πόλη  σε μία λέξη, ιδέα, έννοια.

Αυτή τη μονοσήμαντη έκφραση της ομάδας, το αποτέλεσμα της εκπαιδευτικής αυτής διαδικασίας, θα υλοποιήσουν στις 18 και 19 Μαΐου στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, στο Μόλο της Πάτρας.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι υλικά “ελαφριά” και “πρόχειρα”. Κάποια από αυτά τους δόθηκαν και άλλα είναι υλικά που κάποιοι “απέρριψαν”, η πόλη “φιλοξένησε” και οι συμμετέχοντες “ανακάλυψαν”.

Ο Μόλος της Πάτρας, θα είναι “ανοικτός” για το κοινό, τόσο κατά την κατασκευαστική διαδικασία, 18-19.05, όσο και την Παρασκευή, 20.05, ημέρα παρουσίασης του τελικού προϊόντος της εκπαιδευτικής αυτής δράσης. Η παρουσίαση, 20.05.2016, 10:00-14:00, θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους φοιτητές – δημιουργούς, οι οποίοι θα αφηγηθούν την ιστορία του τυχαίου της Πάτρας που τους ξάφνιασε, θα αφηγηθούν το Τι; το Γιατί; και το Πώς;

Φάση υλοποίησης των προτάσεων στο φυσικό χώρο

Μόλος Αγίου Νικολάου  18-20.05.2016

παρουσίαση προτάσεων

Μόλος Αγίου Νικολάου   20.05.2016,  10:00-14:00


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture