Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. ΜΙΚΡΟΙ ΤΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΕΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ 700 ΑΤΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το «βλαστάρια» μας (κι εμείς) στη... μάχη

Ανεπανάληπτη και άκρως χαρούμενη κοσμοσυρροή στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Πατρών την περασμένη, ηλιόλουστη Κυριακή από τις 10 το πρωί ως το μεσημέρι και το απόγευμα, καθώς και τα 12 γήπεδα γέμισαν με μικρούς τενίστες από 4 ως 10 ετών από μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου. Τα παιδιά έφθασαν τα 180 και μαζί με τους συγγενείς  και τους φίλους , η προσέλευση άγγιξε τα 700 άτομα. Οπως μάθαμε ήταν η μεγαλύτερη σε απήχηση διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ στο είδος της, αποδεικνύοντας πως το τένις έχει κατά πολύ αυξήσει τη δημοτικότητά του, αποτελώντας πια «οικογενειακή υπόθεση» αλλά και φαινόμενο κοινωνικοποίησης.


Ηταν ένα πολύ επιτυχημένο event στην κατηγορία Juniors, από τη ΣΤ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και με οικοδεσπότη τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Πατρών. Συγκεντρώθηκαν παιδάκια από Πάτρα, Ξυλόκαστρο, Κεφαλλονιά, Τρίπολη, Κόρινθο, Πύργο, Ζάκυνθο, Αίγιο, Λουτράκι, από τα πολύ μικρά που ξεκίνησαν πρόσφατα την εκμάθηση τένις, αλλά και μέσης και προαγωνιστικής κατηγορίας. Μιλάμε για ένα πολύ πληθωρικό και αισιόδοξο «φυτώριο» του αθλήματος, που ξεδιπλώθηκε μαζικά μπροστά στα μάτια μας, σε γονείς, αδέλφια, παππούδες που ενθάρρυναν και χειροκροτούσαν πίσω από τα σύρματα.

Τα «μίνι σετ» για τους πιο μικρούς παίκτες και το τουρνουά για τους 50 μεγαλύτερους, απέφεραν μετάλια, κύπελα και χαμόγελα. Το συντονισμό είχαν αναλάβει το ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης και το team των προπονητών (Αντόνοβα, Αντονέσκου, Καραχάλιος, Κίκινας, Κονιδάρη, Μπανταδάκης, Παπαγεωργίου, Τσιάβος) που υποδέχθηκαν και τους φιλοξενούμενους προπονητές. Οπως μάθαμε από τον όμιλο συμμετείχαν 30 παιδιά, αλλά ανταποκρίθηκαν και παιδιά άλλων πατρινών κλαμπ (ΑΕΤ Νίκη,On Court Rio, In –Out Court, Unique-Golden Tennis). Ενδεικτικά  της απήχησης και του κλίματος της μεγάλης αυτής συνάντησης  ήταν τα πούλμαν με τα οποία κατέφθασε ο κόσμος από τα νησιά, η ουρά των αυτοκινήτων αλλά και το ότι είδαμε συγκεντρωμένους γνωστούς συμπολίτες τριών γενεών της Πάτρας,  που έχουν ασχοληθεί με το τένις. Πάντα τέτοια!

*Στην μεγαλύτερη κατηγορία "πράσινης μπάλας" του ενωσιακού τουρνουά διακρίθηκαν τα παιδιά: Καταπόδης Γιώργος, Μαλεβίτης Γρηγόρης,Τζωρτζάτος Κωνσταντίνος στα αγόρια και Τούλα Μαρίνα, Βασιλοπούλου Αντιγονη από τα κορίτσια. (Τα συγχαρητήριά μας)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View