Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Οι String Demons live στο Λιθογραφείον

Πάτρα: Οι String Demons live στο Λιθογραφείον

Έχουν ήδη εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης

Μια μοναδική συναυλία αναμένεται να δώσουν οι String Demons - Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, στο θέατρο Λιθογραφείον της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων, την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στις 21.30 το βράδυ.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός, από 2 βιρτουόζους ερμηνευτές που ξεσηκώνουν το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήδη η μουσική τους παράσταση έχει χειροκροτηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης και τώρα έρχεται για πρώτη φορά στην Πάτρα, για μία και μοναδική εμφάνιση.

Oι “String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την μουσική περιπέτεια τους στον κόσμο στέκοντας πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Την Δευτέρα 18 Απριλίου έρχονται στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον, μετά από συνεχόμενες sold out συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να μας παρασύρουν σε μία «Συμφωνική γιορτή» με βάση τα έγχορδα όργανα σε όλα τα μέρη της Μουσικής.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του θεάτρου Λιθογραφείον είναι ιδανικός για το μουσικό αυτό ταξίδι – εμπειρία από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο, στο rock... και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό  και έγχορδα μουσικά ΄ργανα.

Το “δαιμόνιο’’ πρόγραμμα τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από μεγάλη εταιρία ταυτόχρονα Ελλάδα και εξωτερικό .

Oι ‘’String Demons’’ αν και έχουν ξεκινήσει ως γκρουπ μόλις το 2014, έχουν ήδη φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μιας και συνδυάζουν μοναδικά την δεξιοτεχνία και την δημιουργικότητα.

Θέατρο Λιθογραφείον - Μαιζώνος 172 & Τριών Ναυάρχων.

Τιμές εισιτηρίων:

14 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (φοιτητικό- ανέργων)

Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου Λιθογραφείον και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας viva.gr https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-lithografeion/string-demons/.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life