Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τον Μάιο στο Πάνθεον της Πάτρας έρχονται Αλέξανδρος Ρήγας και Μάγος Sankara

Τον Μάιο στο Πάνθεον της Πάτρας έρχονται...

Πιθανόν να ξανάρθει και η παράσταση με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ζέτα Μακρυπούλια

Πολλές και συναρπαστικές θεατρικές παραστάσεις και θεάματα επιφυλάσσει για το επόμενο χρονικό διάστημα το θέατρο Πάνθεον της Πάτρας, στην οδό Δημ. Γούναρη και Κανακάρη.

Την προσεχή Κυριακή 17 Απριλίου 2016 έρχεται η παιδική παράσταση από το Mikro Theatro Λάρισας με τίτλο «Η κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός λύκος» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πούλη. Προγραμματίζονται 3 παραστάσεις στις 11.30 το πρωί, στις 15.00 το μεσημέρι και στις 18.00 το απόγευμα.

Για τις 18 και 19/4 όπως έχουμε ξαναγράψει, στις 21.30 ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης θα παρουσιάσει τον κωμικό θεατρικό μονόλογο «Caveman» σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου ενώ στις 22 και 23 Απριλίου στο Πάνθεον θα έρθουν οι Δάνης Κατρανίδης και Παναγιώτα Βλαντή με την παράσταση «Το κενό αυτοπροσώπως» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, μία εξαιρετική όπως λέγεται δουλειά που έχει κατακτήσει στο κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

*Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, για αμέσως μετά το Πάσχα, στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον της Πάτρας αναμένεται να ξανάρθει σίγουρα ο Αλέξανδρος Ρήγας με την παράσταση «Χωρίζουμε Λέμε…» που είχε παρουσιάσει με επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο. Στην καυστική αυτή κωμωδία οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, με αφορμή ένα διαζύγιο ρίχνουν μια διεισδυτική, γεμάτη χιούμορ, ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας…

Εκλογές, κόμματα, οικονομία, ξανά εκλογές, social media, χλιδάτο παρελθόν, άγνωστο μέλλον και μέσα σε όλα αυτά, ένα ζευγάρι, με πολλά μαζεμένα ο ένας για τον άλλον, απευθύνεται σε έναν δικηγόρο για το διαζύγιο του. Στην παράσταση συμπρωταγωνιστούν η Μπέσσυ Μάλφα και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ακόμα μέσα στον Μάιο θα έρθει στο Πάνθεον ο Μάγος Σανκάρα – Sankara, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε συμμετάσχει στο σώου Ελλάδα έχεις Ταλέντο, φτάνοντας μάλιστα τον τελικό. Η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός στα έξυπνα μαγικά κόλπα που επιχειρεί, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Οι παραστάσεις του συνδυάζουν μαγεία, χιούμορ και ατμοσφαιρική μουσική ενώ πολλές φορές συμμετέχει ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα και τρυκ και το ίδιο το κοινό. Ο Sankara έχει έρθει και παλιότερα στην Πάτρα για εμφανίσεις.

Τέλος συζητείται μήπως τον Μάιο ξαναέρθει στο Πάνθεον η παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια με τους γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς Γρηγόρη Βαλτινό και Ζέτα Μακρυπούλια. Η συγκεκριμένη παράσταση είχε έρθει στο Πάνθεον στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και την παρακολούθησαν πάνω από 2.000 θεατές.  Το στόρι του όμορφου αυτού έργου έχει να κάνει με μια άφραγκη ηθοποιό, που προσδοκά δύο θαύματα: έναν μεγάλο έρωτα και μια επιτυχημένη καριέρα. Όταν κλείνει επιτέλους ακρόαση με ένα σκηνοθέτη-παραγωγό, αποφασίζει να τον αποπλανήσει, κρατώντας τον όμηρο στο διαμέρισμά της, για ένα απόγευμα, για μια νύχτα ή –ποιος ξέρει;– για μια ολόκληρη ζωή…

Το έργο έχει ανέβει σε μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Βαλτινού ενώ τους δύο πρωταγωνιστές συνοδεύει ο Στάθης Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture