Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναυλία με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας το Σάββατο στο νέο ιερό του Αγίου Ανδρέου Πατρών

Συναυλία με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας...

Υπό την αιγίδα της 116 Π.Μ. Αράξου

Μία ξεχωριστή συναυλία με Ύμνους και τροπάρια των αγίων ημερών όπως της Σαρακοστής και της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας που πλησιάζει, έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, μετά τις 19.00 το απόγευμα, στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Στην εκκλησιαστική βυζαντινή συναυλία θα συμμετάσχει 50μελής Βυζαντινός χορός υπό την διεύθυνση του Πατρινού πρωτοψάλτου Βασιλείου Σακαλή ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει και ομιλία του πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Γουρδούπη. Ο π. Νικόλαος Γουρδούπης, από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ιερείς της Πάτρας είναι πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, έγγαμος και πατέρας πέντε παιδιών. Έχει ενταχθεί στο σώμα των στρατιωτικών ιερέων και έχει υπηρετήσει στη Λήμνο και στην 116 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση του Αράξου. Η 116 Π.Μ. έχει την συνδιοργανωτική πρωτοβουλία της συναυλίας του Σαββάτου.

Ο π. Νικόλαος Γουρδούπης εκτελεί και χρέη διευθυντή του θρησκευτικού ΓΕΕΘΑ.

*Η φωτ. δείχνει το νέο ιερό ναό του Αγ. Ανδρέου Πατρών κατάμεστο από κόσμο κατά τις περασμένες ημέρες που ήταν εδώ το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού από την Συμφερούπολη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις